mavekramper hjem retsmidler

Forskellige dele af kroppen er i stand til kramper af en række årsager . Hænderne kan fryse op , kan lægmuskler stramme i hårde knuder-selv de mindste muskler som tæer og fingre kan krampe op . Sommetider mavekramper kan forekomme , at føle, at de er simpelthen en generisk maven eller et resultat af overspisning , fordøjelsesbesvær eller side sy , men smerten kan faktisk være en krampe i musklerne langs maven

Herbal Solutions


Der er en række af plantestoffer løsninger , som du kan prøve så hjem retsmidler for mavekramper . Du kan forberede en herbal løsning ved at blande pebermynte te med fennikel , for eksempel . Drikker kamille te med citron saft også har vist sig at lindre hævede slimhinder i maven . Du kan også overveje at udarbejde en kop varm sort te med en teskefuld af whisky og citronsaft .

Varme


Varme kan hjælpe med at lindre mavekramper . Varmt vand bade , for eksempel , dokumenteret har kunne være til gavn for mavekramper ved at afslappe musklerne i din mave . Hvis du har en elektrisk varmepude , så brug det på din mave , mens liggende fladt på ryggen . Hvis du ikke har en elektrisk varmepude , kan du udfylde en sok eller pudebetræk med tørrede ris eller majs , mikrobølgeovn i 30 til 60 sekunder før placere det på din mave til mave krampe relief .

Yderligere Home Retsmidler


Forbered en blanding af ¼ spsk salt , basilikum blade , 3 spsk ledning og en knivspids sort peber . Bland det med en kedelig mad eller forbruge blandingen af sig selv . Drinking lucerne , Comfrey eller rød hindbær teblade også vil arbejde . Hvis de kramper er relateret til menstruationscyklus , blanding calcium , magnesium og vitamin D, vil være nyttig . Rødvin og tranebærsaft er også blevet kendt for at være et middel for mavesmerter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.