hvordan man kan fortælle , hvis du har influenza

Har jeg en kold , en virus , eller har jeg influenza ? Bliver syge i vintermånederne er helt sikkert et mysterium . Af den tid, du indser , hvorvidt du har haft influenza , du har ofte haft det længe nok til at sprede det til andre . Disse tips vil hjælpe dig med at finde ud af om du har influenza eller blot en almindelig virus eller koldt :

1 .
Check for feber . Når du begynder at føle sig syge , den første ting du skal gøre, er at tjekke din temperatur . En normal temperatur ligger mellem 98 . 2 og 98,9 . Du har feber , hvis din temperatur når 100 . En person med influenza kan sagtens have en temperatur på 104 . Prøv at tage din temperatur , før du medicinerer dig selv, så du kan få en ægte temperaturmåling så mange forkølelse og influenza medicin lavere feber .
2 .

Fastslå, om dit forkølelsessymptomer er virkelig koldt symptomer . En hoste , ondt i halsen , og en løbende eller stoppet næse kan signalere, at du har en kold , men de kan også betyde, at du har influenza. Hvis du har bare en af disse symptomer , kan du være sikker , men hvis du har dem alle , kunne du have influenza .
3 .
afgøre, om du har virus symptomer . Hvis du har diarré , opkastning , og er for træt eller svag til at fungere normalt, har du helt sikkert have en virusinfektion . Hvis disse symptomer er forværret af en feber og forkølelse symptomer , du kunne have influenza .
4 .
Gå til lægen . Mens en læge ikke kan være i stand til at gøre noget for en forkølelse eller influenza , kan de helt sikkert diagnosticere det . Ved at have din læge diagnosticere influenza , vil du vide at du skal holde sig væk fra andre , så de ikke sprede det til din chef , dine børn eller din klassekammerater . Desuden vil lægen notat giver dig mulighed for at blive i sengen i en uge skyld -fri . Hvis dine influenza symptomer er langvarig , er der en chance for, at dine symptomer har ført til sinus eller luftvejsinfektioner . Din læge kan behandle dig for det.

gode råd og advarsler


 • Det er bedre at tage en fridag , end at sprede influenza til alle .
 • Vær opmærksom på , at nogle influenzasymptomer også kan være symptomer på et mere alvorligt problem som astma , lungebetændelse eller hjertesygdomme . Må ikke selv diagnosticere .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.