hvordan de kan undgå svineinfluenza udbruddet

Det er hele nyheder , er svineinfluenza fejer Mexico , og det ledes vores måde med mere bekræftede tilfælde hver dag . Denne artikel vil fortælle dig, hvad du behøver at vide om svineinfluenzaen , hvordan det spredes , og hvordan du kan undgå det :

1 .
første off , Hvad er Smitsomt Flu ?
Denne særlige stamme af svineinfluenza er en muteret version . Normalt svineinfluenza overføres direkte til mennesker via svin . I denne version , svin da er modtagelige for både humane og aviære ( fugl ) influenza , har virus muteret og indeholder alle tre stammer i ét. Endnu værre , virus også er i stand til at sprede sig ved person til person kontakt , hvilket gør det mere farligt , da ingen kontakt med svin er påkrævet
2

Hvilket fører til : . Hvordan kan jeg fange det ?
Du kan fange svineinfluenza fra en gris direkte , fra nogle indvende, at der er forurenet af en syg gris , eller fra menneske til menneske i kontakt med en inficeret person . Meget ligesom almindelig influenza , kan du få det fra en inficeret person hoste eller nysen på dig eller noget du rører . Du kan ikke få svineinfluenza fra svineprodukter . Alle spor af svineinfluenza bliver dræbt, da svinekød er kogt til en indre temperatur på 160 grader .
3 .
Hvad kan jeg gøre for at undgå svineinfluenza ?
Det bedste forsvar er godt at vaske hænder procedurer . Nogle mennesker , især dem , der har rejst eller rejser til og fra Mexico er begyndt at bære masker . Ophold indendørs , begrænse mængden af mennesker, du kommer i kontakt med , især dem med symptomer .
4 .
Hvad er symptomerne ?
symptomer på svineinfluenza er de samme som den almindelige influenza , herunder pludselige feber , muskelsmerter , hoste , og ekstrem træthed . Svineinfluenza vil medføre øget diarré og opkastning så godt. Vær sikker på at du fortælle din læge, hvis du for nylig har rejst til Mexico , eller har været i kontakt med en person , der har .

gode råd og advarsler


 • sæsonbestemt influenza skud beskytter ikke mod svineinfluenza .
 • Som med enhver virus mest udsatte er børn og seniorer
 • Denne virus har allerede kostet mere end 80 dødsfald i Mexico , og syg tusinder mere . Beskyt dig selv og se en læge straks , hvis der opstår symptomer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.