hvordan man kan fortælle, hvis mit barn har svineinfluenza

Mit barn har feber og kaster op. Hvad skal jeg vide om svineinfluenza ? Hvis du spørger dig selv dette spørgsmål er det første skridt er at tage en dyb indånding og uddanne dig selv om sygdommen . tage sig tid til at lære om det årsager og symptomer kan hjælpe med at dit sind på lethed :

1 .
Dit første skridt er at bevare roen og stoppe se alle dækningen af denne epidemi . Hvis du eller dit barn har haft eller endog potentielt kan have haft kontakt med nogen , der spreder sygdommen oddsene er temmelig godt, at du vil vide . CDC holder et vågent øje med spredningen af svineinfluenza og dens evne til at sprede sig. På det tidspunkt, hvor denne artikel blev offentliggjort har der ikke været nogen dødsfald som følge af svineinfluenza i USA . Men hvis du mener du eller dit barn kan have været udsat blive hjemme! Må ikke rejse .
to .

Hvis du eller dit barn lider af hoste , manglende appetit , feber og sløvhed du kan bare få influenza . Tale med de mennesker, du kender stille spørgsmål se, om nogen, du kender eller kan være kommet i kontakt med virus eller har været i Mexico i de sidste par uger . Vigtigst Don't Panic .
3 .
Hvis du eller dit barn også oplever en halsbetændelse , body ømhed , løbende næse , opkastning , kvalme og diarré bør du søge lægehjælp . I det mindste Kontakt lægen eller børnelæge . Et telefonopkald er gratis og vil hjælpe med at dit sind på lethed .
4 .
Hvis du har nogen af følgende symptomer udover de ovenfor anførte. Straks søge lægehjælp .
Hvis dine influenzasymptomer ser ud til at få bedre , men derefter vende tilbage med en dårligere hoste og feber , skal du søge lægehjælp . Svineinfluenza er en respiratorisk sygdom med dette i tankerne , bør du også se vores for blålig farve i huden eller urolige eller hurtig vejrtrækning .
Hvis du eller dit barn har ikke lyst til at drikke væsker eller du bemærker en feber og udslæt i tillæg til de andre symptomer , der er anført ringe til din læge .
Børn , der nægter at blive afholdt på grund af irritabilitet har svært ved at vågne op eller udstille lidt interaktion med andre symptomer bør søge lægehjælp .


5 .
hvornår de skal søge øjeblikkelig kontakt med sundhedspersonale
Hvis du udstille pludselige forvirring eller svimmelhed
Hvis du har åndenød eller vejrtrækningsbesvær
Hvis du har vedvarende svære opkastninger
Hvis du føler pres eller smerte i maven eller brystet

gode råd og advarsler


 • influenzasymptomer synes at få bedre, men derefter vende tilbage med dårligere hoste og feber straks søge lægehjælp
 • Du kan ikke få svineinfluenza fra svinekød produkter
 • På det tidspunkt, hvor denne artikel blev offentliggjort var der ikke rapporteret om dødsfald i USA
 • Hvis du har været udsat for svineinfluenza ikke gå ud i offentligheden .
 • Hvis du har været udsat for svineinfluenza søge læge, hvis du udviser nogen af de ovennævnte symptomer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.