hvordan man kan undgå at fange svineinfluenza

Sidste nyt rapporter har bekræftet tilstedeværelsen af en mere virulent form af svineinfluenza i Mexico City , Mexico , som har dræbt over hundrede personer . Ifølge den fungerende direktør for Centers for Disease Control , har kun få milde tilfælde af svineinfluenza er rapporteret i Californien , Kansas , Texas , og Ohio , til dato . Der er nogle standard forholdsregler , der bør tages for svineinfluenza , og alle virusinfektioner , der let spredes blandt den almindelige befolkning . Ældre, spædbørn og småbørn , og personer med respiratoriske sygdomme som astma , KOL , eller andre sygdomme , der forringer immunforsvaret som diabetes måske ønsker at bære en maske når ud i offentligheden .

1 .
Ring til din lokale Health Department og se nyheder at spore aktuelle udbrud og til at finde ud af, om tilfælde af svineinfluenza er blevet rapporteret i dit område .
2 .

Stress vigtigheden af at vaske hænder og dækker munden når du hoster til dine børn og vaske dine hænder og dækker din mund , så godt.
3 .
Lær børnene at hoste i deres bøjede arm for at undgå at få forkølelse eller influenza bakterier på deres hænder .
4 .
Overvej at købe en anti-bakterielle flydende sæbe for din familie til at bruge , da det er lettere at yde og vask med .

5 .
Drik ikke ud af det samme glas eller en kop som andre familiemedlemmer , selv om den synes ikke at have en forkølelse eller influenza . Forklar dine børn , hvordan bakterier , som overføres gennem deler et glas , hoste uden at dække munden , og gennem fattige hånd vask.
6 .
Hvis dit barn eller dig selv bliver syg med en influenza eller viral luftvejsinfektion blive hjemme fra arbejde , skole , ekstra læseplaner og sociale aktiviteter , osv. , hvis det overhovedet er muligt .

7 .

Hvis du eller dit barn og andre familiemedlemmer udvikler influenza symptons og de har ikke rydde op efter 48-72 timer , skal du gå til lægen og bede dem om at tage en prøve af spyt eller slim og test , hvis for svineinfluenza .
8 .
Hvis du eller dit barn udvikler en feber , der forbliver over 102 grader eller bliver ellevild ringe til din læge straks . Det er bedre at forebygge end at helbrede .
9 .
Overvej at købe bomuld masker at bære ud i offentligheden , hvis svineinfluenza bevæger sig gennem dit område , eller hvis du eller din familie lider af astma, KOL , emphasema , diabetes eller andre sygdomme , der svækker eller forringe immunforsvaret.

10 .
Spørg din læge eller lokale sundhedsmyndigheder afdeling , hvis du eller din familie bør få en influenza skud .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.