hvordan plejehjem påvirkes af afgående store årgange ?

Oversigt over Plejehjem


Der er mange typer af plejehjem , herunder faglærte sygepleje og bistået-levende faciliteter . Et plejehjem er klassificeret efter graden af omsorg det giver , og den relative helbred dens beboere . Plejehjem er designet til at give 24-timers lægehjælp og til at hjælpe beboerne med dag-til-dag aktiviteter såsom at spise og badning . Plejehjem byggeri er accelereret i de seneste år i forventning om øget fremtidig efterspørgsel af den afgående baby-boom befolkning . Stigningen i nye faciliteter har bidraget til en mangel på faglært sygeplejersker og andet medicinsk personale på plejehjemmet branchen .

indvirkning Baby Boomers på Plejehjem


Afgående baby boomers vil have en betydelig indvirkning på den måde plejehjem er designet og ledet . Baby boom generation er karakteriseret ved højere uddannelse og indkomst end tidligere generationer . Derudover baby boomers er betydeligt mere uafhængige end tidligere generationer og har en stærk følelse af personlig identitet . Baby boomers er krævende og har store forventninger til virksomheder, der leverer ydelser til dem . Plejehjem har reageret ved at blive mindre som hospitaler og mere som hjem . Nyere plejehjem er konstrueret med et mindre antal værelser omkring et fælles område , som f. eks et køkken eller lounge . Værelserne selv er blevet designet til at have en mere privat følelse og omfatter ofte en separat opholdsstue med en sofa eller et bord . Beboere i nyere plejehjem har væsentligt større frihed til at vælge, hvornår de vågner op og sove , hvornår og hvad de spiser , og hvad de gør i løbet af dagen .

Udfordringer Baby Boomers Present for Plejehjem


Størrelsen af babyboom-generationen vil gøre det mere udfordrende for plejehjem for at imødekomme fremtidige beboere . Allerede er mange baby boomers sætte ned indskud for at sikre en plads på nogle af landets mest eftertragtede plejehjem . Mange af disse plejehjem er bistået -levende faciliteter , der giver beboere med en mindre grad af omsorg og en højere grad af frihed end de traditionelle plejehjem . Assisted-levende faciliteter er ideelle til forholdsvis raske beboere , men er ikke egnede til sygere beboere , såsom dem med Alzheimers sygdom . Det er usandsynligt disse plejeboliger vil være i stand til at passe sygere beboere , som vil placere en enorm belastning for de faciliteter ressourcer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.