hvilke fødevarer stigning PSA-niveau ?

Prostata specifikt antigen , også kendt som PSA , er en type protein, der er produceret fra cellerne i prostata . Måling af niveauet af PSA kan afgøre , om en person har mulighed for at få prostatakræft . Denne test er normalt udføres på mænd i alderen 50 år eller derover .
Hvis PSA- testen viser et højt niveau af prostata specifikt antigen , kan det betyde muligheden for kræft , men PSA niveauer kan forhøjes som en reaktion på særlige fødeindtagelse og andre årsager .

PSA-niveau


Hvis en PSA større end 4 nanogram /ml , yderligere undersøgelser kan kræves af en urolog . Høje niveauer af PSA ikke altid ensbetydende prostatakræft er til stede . For yderligere information om PSA niveauer og fødevarer , der kan bidrage til at mindske disse niveauer , se Resources .

falske positive


Et forskningsprojekt studie blev udført på 1000 mænd , som alle havde positive PSA resultater . Halvtreds procent af dem var falske positiver efter at være blevet testes igen uger senere . Det er nu udtalt, at en anden test skal administreres efter et første positivt resultat , da der er mange faktorer , der kan øge PSA niveauer . Yderligere oplysninger nedenfor.

Omega -6


En undersøgelse foretaget af San Fransisco VA Medical Center viste, at omega -6 fedtsyrer , der normalt findes i majsolie kan øge væksten af prostata tumor celler . Alligevel har sojaolie vist sig at nedsætte prostatakræft niveauer .

Visse Brød


En australsk undersøgelse, der omfattede 29 australske mænd med prostatakræft , som ventede på at gennemgå en radikal prostatektomi afslørede , at forbruget af høj phytoøstrogen brød lavet med 50 gram soja korn og 20 gram hørfrø samt hvedebrød (som er et naturligt lavt fytoøstrogener ) steg PSA niveauer mellem 21 . 3 og 40 procent . Se. " PSA-Gode og dårlige fødevarer " nedenfor

rødt kød og mælkeprodukter

Ajit Varki , MD , udført forskning på University of California , San Diego School of Medicine og viste, at forbruget af rødt kød og mejeriprodukter kan bidrage til den stigende PSA niveauer og kan bidrage til den øgede risiko for kræft tumorer ( se Resources ) .

Slik Desserter

Sweet fødevarer, der er højt indhold af sukker og kalorier har vist sig at reducerer niveauet af stofskiftet i kroppen , derfor skaber eventuel forøgelse af PSA risici og andre sundhedsmæssige faktorer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.