hvordan man kan slå endometriose 43 - forstå piller kombination piller og mineraler

Som vi nævnte i tidligere artikler i de sidste etape af menstruationscyklus normalt et lag af endometriose foret på indersiden af livmoderen er udvist , kendt som menstruationsblod , men i stedet nogle af de endometriose væv vokser et sted i kroppen forårsager endometriose . Endometriose også reagerer på hormonale signaler af den månedlige menstruationscyklus ved at opbygge væv , bryde det , og fjerne det gennem menstruation . Normalt er kvinder tager p-piller forpligtet til at tage yderligere mineraltilskud på grund af mineralmangel I denne artikel vil vi diskutere forholdet mellem p-piller kombination piller og mineraler .
1
I. . Stigning indtagelse på under mineraler
1 . Zink
p-piller fald sænke blodets indhold af zink og calcium i kvindernes kroppen forårsager svække immunforsvaret , blande med den funktion af reproduktive muskler tone og et tab af appetit .
2 .


2 . Magnesium
p-piller udtømmer magnesium i kroppen forårsager osteoporose , muskelkramper , svaghed , søvnløshed , angst og depression .
3 .
3 . Calcium
Undersøgelse viser, at kvinder , der tager p-piller , når maksimal knoglemasse er ved at udvikle kan øge risikoen for knogleskørhed senere i livet . Det viser også, at kvinder, der anvender p-piller og tilføje calcium i deres kost får betydeligt mere knoglemineraltætheden i deres hofter og rygrad .
4 .
II . Reducere indtaget af under mineraler
1 . Jern
Da kvinder er på p-piller , har deres menstruationscyklus forvrænget . Den nedsættelse af perioden blod eller ingen periode bidrager til mindre jern tab end andre kvinder , der har menstruation .

5 .
2 . Kobber
Indholdet af kobber stiger, når kvinder er på p-piller forårsager humørsvingninger , adfærd sygdom, depression og mangel på zink . Denne type ubalance kan skade leveren , hvis høje kobber får lov til at akkumulere en forlænger periode .
6 .
tre . Kalium
Visse typer af p-piller kan øge mængden af kalium , der bidrager til alvorlige hjerte -og sundhedsmæssige problemer , sespecially for kvinder , der har allerede eksisterende tilstand , såsom nyrer, lever eller binyrer sygdom .
7 .

Da endometriose kan behandles og styres ved at naturmedicin og selvhjælp kursus , hvis du har endometroisis , kan du se på den lyse side .
Jeg håber denne information vil hjælpe . Hvis du ønsker yderligere information eller forsikring råd , kan du følge min artikel serie af ovennævnte spørgsmål på min hjemmeside på :
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter. blogspot. com /


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.