definitionen af følelsesmæssige færdigheder

Følelsesmæssige færdigheder er en vigtig del af at kommunikere dine følelser for andre og have evnen til at udtrykke dine følelser korrekt . At blive en følelsesmæssigt læse og skrive person kan forbedre dit liv

Emotions


Følelser er en stor del af den menneskelige natur . Vores følelser er det, vi bruger til at reagere på mange forskellige følelser som kærlighed , frygt , sorg , vrede og glæde .

Expression


Udtrykke dine følelser er evnen til at vise andre, hvordan du føler . For eksempel , hvis nogen er vred , kan deres ansigt bliver røde og de kan hæve deres stemme . En følelsesmæssigt læse og skrive person ville være i stand til at udtrykke deres vrede på en hensigtsmæssig måde .

Kommunikation


Det første skridt til at blive følelsesmæssigt færdigheder er at lære evnen til at kommunikere dine følelser til andre . Dine følelser kan meddeles verbalt eller fysisk .

Forståelse


Følelsesmæssigt kyndige mennesker ikke har et problem at se andres følelser . Forståelse af følelser hos dem omkring dig kan hjælpe dig til at blive mere følelsesmæssigt læse og skrive .

Fordele

Folk ude af stand til på passende udtryk for deres følelser og forstå følelser for andre er problemer i det moderne samfund . At lære at blive følelsesmæssigt færdigheder kan løse problemer i verden som vrede , dysfunktionelle familier , selvmord og vold .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.