hvordan man kan øge ansigtet hårvækst

Hvis dit hår kommer i langsommere end jeg gerne ville , eller hvis du forsøger at give indtryk af mere ansigtshår , der er et par muligheder, der er værd at prøve . Uanset om du vælger testosteron behandlinger eller over -the-counter applikationer , resultaterne varierer fra person til person --- og nogle enkeltpersoner kan i sidste ende finder det umuligt at dyrke ansigtsbehåring eller øge den hastighed, hvormed det vokser :

Kend dine muligheder


1 .
Besøg din familie læge og informere ham eller hende , at du gerne vil vokse ansigts hår og har haft problemer med.
2 .

bede lægen om at udføre en testosteron test . Hvis det beslutter, at dine niveauer er lave , kan du overveje testosteron behandling .
3 .
Før den behandling , være opmærksom på de bivirkninger , som kan omfatte vrede og skrumpning af testikler .
4 .
Prøv barbering oftere som et andet middel til vækst ansigtsbehåring . Hår kommer i mere grove , og nogle mennesker tror , i et hurtigere tempo , når du barberer dig hyppigt, da det stimulerer hårsækkene .

5 .
Tag B12 vitaminer , som fremmer ordentlig iltning i kroppen , for at hjælpe follikler få den nødvendige ilt er nødvendig for at vokse . Selvom det ikke er en garanti , er det i hvert fald godt for din generelle sundhed , så det er værd at prøve .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.