gastroenteritis behandlinger

Behandling af gastroenteritis afhænger som organisme eller agent er årsag til sygdommen . Der er en række årsager til gastroenteritis . Disse omfatter virus, bakterier , parasitter , medicin og kemikalier . Hver sag vil have en lidt anden behandling for at hjælpe kroppen helbrede og til at genoprette sundhed

generelle behandling


Hjørnestenen i behandling for gastroenteritis , uanset årsagen , er hvile og genoprettelse af kropsvæsker . Den primære symptomer på gastroenteritis er opkastning , diarré og mavesmerter . Opkastning og diarré vil nedbryder kroppen af væsker . Hos spædbørn , kan de ældre og svækkede dette tab af væske føre til alvorlige problemer . Sunde ældre børn og voksne kan som regel behandle væsketab med hvile og hyppige slurke af klare væsker . Hvis opkastning eller diarré er alvorlig , kan den sygdomsramte enkeltes behov for at have intravenøs væske samtidig med medicin for at stoppe opkastning og diarré . Spædbørn , ældre og svækkede vil være behov for overvågning for at sikre deres væskeindtag er tilstrækkeligt til at holde dem hydreret .

Fluid Replacement Therapy


Fluid substitutionsterapi er af afgørende betydning for behandlingen af gastroenteritis . Klare væsker , såsom bouillon , skal indtages i løbet af de første 24 timer af sygdom . Kommercielle oral elektrolyt løsninger kan også bruges til at gendanne tabte elektrolytter på grund af opkastning og diarré . Væskerne skal nippede hele dagen . Kulsyreholdige drikkevarer , frugtjuice , bør drikke med koffein , te og sportsdrikke ikke blive indtaget . Drikke for meget på én gang kan udspile maven og forårsage ubehag og kvalme .

Rekreationshjem Kost


Efter 24 timer af en klar væske diæt , kan bløde kedelig mad langsomt genindføres i kosten . Den møgunge kost ( bananer , ris , æblejuice og toast ) er let tolereres , men andre milde fødevarer kan også spises , så længe de ikke forårsage kvalme eller opkastning . Der er nogle tegn på, at visse yoghurt med aktiv kulturer kan bidrage til at genoprette en normal bakteriel balance i mave- tarmkanalen. Disse fødevarer , kaldet probiotika , kan hjælpe helbrede skader på tarmen foring .

Medicin


De fleste tilfælde af gastroenteritis er milde og vil ende uden medicin . Hvis opkastning og diarré er alvorlige eller fortsat være besværligt en anti-kvalme medicin og /eller anti-diarré medicin kan anbefales . Antibiotika er sjældent bruges , da de kan forårsage diarré . Dog med visse bakterielle infektioner , de vil blive brugt til at udrydde bakterier . Infektion med parasitter skal behandles med medicin , der vil eliminere parasitten fra fordøjelseskanalen .

Drug and Chemical Gastroenteritis

Hvis et stof eller kemisk har forårsaget gastroenteritis , bør brugen heraf afbrydes . De fleste tilfælde vil løse med ophørt brug af lokalirriterende og efter de almindelige behandling for gastroenteritis . Et par sager vil kræve yderligere vurdering af en sundhedsperson til at vurdere for skader andre steder i kroppen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.