grunde til en stigning i bryst størrelse

Under en kvindes liv hendes krop vil gennemgå en række ændringer for en bred vifte af årsager . På forskellige tidspunkter i sit liv en kvindes bryster kan være større end på andre tidspunkter . Med den betydning samfundet tillægger bryster , er det ikke overraskende, at mange kvinder er nysgerrige på, hvorfor deres bryster bliver større , eller hvorfor nogle kvinder har store bryster og nogle gør ikke

Genetik og Ernæring


Der er to vigtige elementer i fastlæggelsen af størrelsen af en kvindes bryster . En stor del af denne er bestemt af genetik . Hvilken størrelse bryster du vil have , er i høj grad afgøres af dine forældre , bedsteforældre og oldeforældre . Det andet element er ernæring . En kvinde , der har en sund kost fra en tidlig alder er mere sandsynligt, at have større bryster . Disse to faktorer vil afgøre en kvindes normale bryst størrelse, men andre faktorer vil udvikle sig i løbet af sit liv, som vil ændre hendes bryststørrelse .

Graviditet


Næsten alle kvinder vil opleve en betydelig brystforstørrelse under graviditet . Dette er et resultat af kroppen forbereder sig på at producere mælk til det nyfødte barn . Da moderkagen vokser det sender et signal til hjernen , og der er en stor stigning i mængden af østrogen i brysterne . Dette er årsagen til udvidelsen , og senere levering af mælk vil også optage mere plads . Normalt brysterne vil vende tilbage til ca deres før graviditeten størrelse . dog vil nogle kvinders bryster stadig større som følge af graviditeten

Prævention


I nogle kvinder , er en bivirkning af at tage p- piller en stigning i bryst størrelse . Stigningen i størrelse vil generelt være , så længe kvinder fortsat på prævention planen . Endnu en gang , årsagen er en ændring i østrogen niveau i brysterne .

Vægtøgning


For mange kvinder vil bryststørrelse svinge med vægtøgning eller tab . Mens dette ikke er sandt for alle kvinder , mange finder , at tabe vægt betyder en mindre bryststørrelse . Ikke alene er der generelt en reduktion i bryststørrelse , kan det vægttab også føre til mere sagging og overskydende hud . Visse øvelser kan hjælpe toning på dette område , men da brystet består af primært fedtvæv og ikke muskler , motion vil faktisk ikke øge bryst størrelse ( se referencer)

hormonelle svingninger

Under en kvindes menstruationscyklus den niveauer af østrogen og progesteron i hendes krop vil stige . I en række kvinder dette vil resultere i hævede eller forstørrede bryster . Næsten alle kvinder vil opleve dette til en vis grad . For nogle ændringen er så små, kan det gå ubemærket hen , mens det i andre ændringen er stor nok til tydeligt ændre hvordan deres tøj passer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.