hvad er de vigtigste dele af det muskulære system ?

Det muskulære system i kroppen er som grundlag for en bearbejdning . Hver løftestang og skive af en maskine kører med maskiner og kroppen er lige så afhængig af det muskulære system . Gåture , flytning , siddende , løb , selv at blinke , synke og hoste bruger alle det muskulære system i hvert af disse væsentlige bevægelser . Det muskulære system fungerer uden at vi vide det i løbet af enhver bevægelse vi gør , også selv pumpe blod gennem kroppen

Tre Typer af Muskler


Musklerne i et organ, falder i tre hovedkategorier : . knogle , glat og hjerte .

skeletmuskulatur


Der er over 650 skelet muskler i kroppen . Der er en vis uenighed blandt læger om det samlede antal muskler i kroppen . De er konstant at blive opdaget , og mange kan ikke blive enige om tallet. Men disse skeletmuskulatur er knyttet til bevægelsessystem og gøre det muligt for kroppen at bevæge sig , de kaldes frivillige muskler på grund af en evne til at bruge dem eller ej. De består af væv fibre og se tværstribede ( stribede eller foret ) fordi trådlignende protein kaldet filamenter ligger inden for muskelcellerne .

glatte muskler


Glatte muskler er ufrivillige , de gør , hvad de gør , uden handling eller nogen bevidst tanke . Disse muskler er i maveslimhinden væggene og i tarmene , De er i vener og arterier og i mange hule organer . Disse muskler hjælper med fordøjelsen i maven og styres af nervesystemet i kroppen . Disse muskler har ikke filamenter i dem , og har derfor ingen riller .

Cardiac Muskler


Hjerte muskler findes kun i hjertet . De er som den glatte muskulatur i , at de er styret af kroppens nervesystem . Disse muskler danner myocardium , som er den tykke muskler danner væggene i hjertet . Disse muskler er stærke , ropey og snoet sammen inde i hjertet at pumpe blodet gennem kroppen .

Muskler på Arbejdspladsen

Muskler kan ikke skubbe , er de kun i stand til at trække . Hvorfor ? Fordi to muskler behov for at teamet op for at producere en bevægelse . Når man trækker sig , den anden bøjer . Dette er , hvordan musklerne er arrangeret i kroppen , således at bøjning og sammentrækning kan gøre op på alle vores bevægelser . Selv med en krop i hvile , er musklerne stadig entreprenør-og nedbøjning . Selve kernen af det hele , er hjernen og nervesystemet , der har ansvaret for det muskulære system .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.