hvad er sepia urt ?

Sepia er en mørk blæk, der er bortvist fra blæksprutte . Kunstnere har brugt det som en maling , og homøopatisk praktiserende læger bruger det til mange symptomer . Blækket er stærkt fortyndet med mælkesukker som forberedelse til alternativ medicinsk brug

Depression


Sepia ofte bruges til at behandle patienter , som lider af depression . Det foreslås også for dem, der beskæftiger sig med apati , humørsvingninger og sløvhed .

PMS


Sepia anbefales til kvinder, der oplever PMS symptomer . Det anbefales også til behandling af smertefulde og kraftige menstruationer , og for hedeture , der opstår under overgangsalderen.

Post Graviditet


Sepia anvendes til behandling af post partum depression , candidiasis og en hængende , eller diskusprolaps livmoder . Det er også ordineret til kvinder , der er plaget med følelsesmæssige problemer relateret til seksuelle spørgsmål . Sepia kan også hjælpe med åreknuder .

Konsumption


Sepia siges at være nyttigt i behandling muskelsvaghed , en øm ryg og træthed . Det har vist sig at være effektiv mod hovedpine , svimmelhed og mave Trængsler .

Hårtab , misfarvet hud og Sweats

Sepia bruges som et middel mod hårtab . Det anbefales også for dem , der sved kraftigt , og for dem , der oplever pletter af misfarvning af huden .

Sengevædning

Sepia er også brugt til at behandle sengevædning hos børn . Det foreslås også for dem , der spontant lække urin efter en hoste eller et nys .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.