hvad er springer ben syndrom ?

Jumping ben syndrom (mere almindeligt kendt som restless legs syndrome ) er kendetegnet ved et overvældende ønske om at flytte benene . Trangen til at bevæge sig bliver mere ubehageligt længere kan modstå . Jumping ben syndrom starter , når den Lidende forsøger at hvile , mens du ligger ned eller når sove . Ubehaget og urolige ben bevægelser kan være intens nok til at vække den Lidende ud af en sund søvn

Jumping Leg Syndrome Årsager


Der er ingen medicinsk aftalte anledning til at hoppe ben syndrom . Der synes at være en vis forbindelse med dårlig blodcirkulation i benene og starten af syndromet . Andre medicinske fagfolk tror opfordrer skyldes spasmer af mikro fibre, der udgør benmusklerne . Indsnævring af blodkarrene i benene som følge af høje kolesteroltal er blevet fremført som en teori som godt.

, der lider af Jumping Leg Syndrome ?


I 50 procent af tilfældene er der noget familie historie uorden . Mennesker med blodmangel , nyresvigt , diabetes og Parkinsons sygdom kan udvikle hoppe ben syndrom . Gravide kvinder , især i de sidste tre måneder af graviditeten , kan opleve hoppe ben syndrom . Det normalt går væk efter fødslen . I mange tilfælde er der ingen vide underliggende sygdom er forbundet med syndromet . Det er mere udbredt hos ældre mennesker end hos yngre mennesker, og det kan stige i styrke over tid . Kvinder er lidt mere tilbøjelige til at udvikle sygdommen end mænd .

Komplikationer af Jumping Leg Syndrome


modstå trangen til at bevæge benene kan vokse stigende ubehageligt . Selvom det ikke er normalt smertefulde , er de fornemmelser ubehagelige selvom ubehag kan lettes ved at flytte benene . De mest almindelige og vanskelige komplikation i forbindelse med hoppe ben syndrom er tab af søvn på grund af den manglende evne til at lægge endnu . Ramte er ofte kronisk søvn .

Forebyggelse


For at hoppe ben syndrom , der synes at være forbundet til en bestemt sygdom , såsom diabetes , behandling af den underliggende sygdom ofte lindrer symptomerne . For dem, hvis hoppe ben syndrom er idiopatisk , foreslår læger livsstilsændringer i håb om at mindske symptomerne . Livsstilsændringer omfatter faldende eller eliminere brugen af kaffe , cigaretter eller alkohol . Tager vitamintilskud , moderat motion eller en ændring i søvnmønster er også foreslået . Leg massage , varme bade eller ved hjælp af koldt eller varmt puder og opløftende benene mens man sover også kan give en vis lettelse . Vægttabet kan også bidrage til at mindske symptomerne .

medicinske behandlinger

Ifølge National Institute of Neurologiske og Stroke ( NINDS ) , " generelt læger vælge fra dopaminergics , benzodiazepiner ( centralnervesystemet depressiva ) , opioider , og antikonvulsiva " for fritagelse fra moderat til svære symptomer på spring ben syndrom . " For mere alvorlige symptomer , kan opioider såsom kodein , propoxyfen , eller oxycodon blive ordineret for deres evne til at fremkalde afslapning og mindsker smerter . " Disse lægemidler er ikke uden risiko for alvorlige bivirkninger såsom opkastning , svimmelhed og potentialet for afhængighed . Desværre ingen medicin er den rigtige for alle ramte . Det kan tage lidt at eksperimentere og tid til at finde , hvad der virker bedst for at lindre hoppe ben syndrom symptomer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.