hvordan man kan hjælpe de bivirkninger af lupron depot

Ifølge FDA , mens lupron depot er en anbefalet behandling for lidelser-såsom endometriose , prostata kræft, fremmelig puberteten , og anæmi i forbindelse med leiomyom-der er begrænsninger for dens brug på grund af de sundhedsmæssige virkninger af østrogen -sænkende virkninger af dette stof . Mens lupron har været forbundet med mange bivirkninger , der er nogle , der er mere almindelige . Hjælp dig selv at minimere eller forhindre disse bivirkninger
1 .
Tal med din læge om dine symptomer og bekymringer . Som en del af behandlingen med lupron , kan en læge ordinere det, der kaldes add- back terapi for at hjælpe med de mere forudsigelige side rusvirkning-hedeture og knogleskørhed . Hun kan ordinere en lav-dosis p-piller og Fosamax at hjælpe med at beskytte dine knogler .
2 .
Stol på din støtte for følelsesmæssige sundhed . Dette vil hjælpe dig med de psykologiske og følelsesmæssige bivirkninger af lupron . At forske i dette stof . Have en samtale med de mennesker tæt på dig om muligheden for depression , angst , svær humørsvingninger , selvmordstanker , og fobier . På den måde vil de være i stand til at påpege over for Dem bedre måder at håndtere og også give dig den støtte og kærlighed du får brug for , når du går gennem denne behandling .

3 .
Vedligehold en sund kost . Undgå sodavand , for meget sukker , hvidt mel , alkohol og salt til at opretholde sunde knogler . Sunde fedtstoffer og olier vil hjælpe med at forhindre hukommelsestab . En velafbalanceret , økologisk kost vil hjælpe dig med at undgå vægtøgning forbundet med at bruge dette lægemiddel . Forbruge phytoøstrogener-såsom : rødkløver , sojabønner , tofu , hørfrø , hvede , havre , ris , linser , fennikel anis , æbler gulerødder og granatæbler-til bekæmpelse af hedeture . Tag mineraler for sunde knogler og led . Spis proteinrige fødevarer for at styrke dit immunforsvar , og forbruge C-vitamin kosttilskud for at beskytte dit syn .
4 .
Har en aktiv livsstil . Daglig motion vil hjælpe med mobilitet og styrke dine led og knogler . En tidlig tur i morgensol vil give dine knogler D-vitamin de behøver for at forblive stærke .
5 .

Hold rutine . Fastholdelse af en tidsplan med forudsigelig daglige aktiviteter vil bidrage til at minimere din stress og de følelsesmæssige bivirkninger af lupron . Det vil hjælpe med at udvikle en søvnmønster at undgå søvnløshed . Det vil også hjælpe dig med at håndtere eventuelle hukommelsestab , hvis du vænner dig til at sætte ting på samme sted . Udvikle et system til at gøre notater til dig selv og holde en alarm handy .
6 .
Motion dine øjne . Lupron kan gøre din vision sløret og få din perifere vision om at aftage. Se på nogle grønne fra tid til anden til at hvile dine øjne . Tag et par minutter væk fra computeren . Gør øjet øvelser. Fokus på at kigge på objekter ud af din rækkevidde på din venstre og højre side .
7 .
Træn din hjerne dagligt . Dette vil hjælpe dig ubehaget ved at have en tåget hjerne . Må krydsord . Spil skak eller kort . Læse en masse, især om emner , som er nye for dig . Forsøger nye opskrifter eller tage på et projekt vil hjælpe dig med at planlægge og koordinere aktioner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.