hvordan man laver en mand laktat

Mange mænd i samme køn relationer befinder sig i en afgørende position , når de planlægger at vedtage til børn-hvordan vil de lever deres baby ? Det vides, at modermælk er bedst , men hvordan er det muligt med en mandlig , af samme køn par som forældre ? Svaret er mandlige amning . Mens mændene mangler de hormoner i deres krop for at gøre modermælken automatisk , kan de stimulere mælkeproduktionen for at opretholde deres barn . Det tager nogle hårde arbejde og udholdenhed , men i sidste ende det kan gøres :

1 .
Besøg din læge til en helbredsundersøgelse for at se om du er rask nok til at amme . Bede ham om en recept på Reglan , et lægemiddel , der anvendes til at stimulere mælkeproduktionen . Din læge bliver nødt til at diskutere med dig de forskellige bivirkninger ved at tage Reglan for en længere periode , såsom svimmelhed , træthed , ansigtet paralyzation , rastløshed og forhøjet blodtryk.
2 .

Prøv bukkehorn , en urt , der er til rådighed på mange helsekost butikker , der kan bidrage til at stimulere mælkeproduktionen .
3 .
Anskaf en medicinsk kvalitet pumpe , enten ved at leje det fra en amning center eller køb en fra en medicinsk forsyning butik . Sørg for at du også få alle de vedhæftede filer er nødvendigt. Worldwide Kirurgisk er en velrenommerede online levering butik , der kan tilbyde dig en medicinsk kvalitet Pumpen og dens vedhæftede filer, som horn og slangen er nødvendige for at producere mælk ( se Resources ) .
4 .
Pump mindst hver anden time i løbet af dagen , og en gang eller to gange om natten . Selvom du ikke vil se nogen mælkeproduktion med det samme , er du signalerer til din krop , at der er behov for modermælk . Når du gør begynder at se modermælk produktion, gemme det i en mælk opbevaringspose i fryseren med datoen skrevet tydeligt på det . En mælk opbevaringspose er en plastikpose med en lynlås top , der er tykkere end almindeligt sandwich-type poser . De sælges på baby detailhandlere landet , såsom Babies R Us , Target og Wal-Mart .

5 .
Undgå visse urter , der kan stoppe eller hæmme mælkeproduktionen . Disse omfatter oregano , pebermynte , persille , salvie og mynte .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.