om højt blodsukker og graviditet

Kvinder oplever ofte uventede fysiske udfordringer i løbet af graviditeten . En fælles sundhedsmæssig bekymring for gravide kvinder er højt blodsukker , eller svangerskabsdiabetes

Risikofaktorer


I deres " Er jeg i fare for svangerskabsdiabetes " brochure , National Institute of Health ( NIH ) hedder følgende risikofaktorer : . et slægtshistorisk af diabetes , en tidligere historie svangerskabsdiabetes , overvægt eller medlem af en høj-risiko etniske gruppe . Risiko også stiger med alderen .

Test


Den mest almindelige test for svangerskabsdiabetes er en oral glukose tolerance test . Dette sker omkring 24 til 28 uger ved at have patienten hurtigt og derefter drikke en sukkeropløsning. Blod er målt for blodsukkerniveauet .

Komplikationer


Hvis ubehandlet , svangerskabsdiabetes kan forårsage gravide kvinder til at udvikle højt blodtryk eller præeklampsi, som er en pludselig stor stigning af blodtrykket . Ifølge NIH , er barnet i risiko for høj fødselsvægt , diabetes , der har åndedrætsbesvær eller endda døden .

Behandling


Behandlingen vil variere baseret på sværhedsgraden af sygdommen . Nogle kvinder vil være i stand til at behandle deres diabetes med ordentlig kost , motion og vægtkontrol , mens andre kan være nødvendigt at tage insulin .

efter fødslen

Opfølger blodprøver er typisk gives for at sikre, blodsukker vender tilbage til normal . Kvinder med svangerskabsdiabetes er ofte i fare for fedme og type 2 -diabetes .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.