bivirkninger af sort mug

Mens sort mug har fået etiketten på skurk i den seneste tid , er det faktisk en vigtig del af den naturlige proces . Sort mug , ofte en betegnelse for Strachybotrys atra , som er slimet og grøn- sort , er en af naturens måder at nedbryde blade , døde træer og andre organiske stoffer . Selvfølgelig , hvis dit hus er fugtigt det også kan angribe sheetrock , dine vægge og alt træ i huset . Det producerer sporer , som ofte forårsager allergiske reaktioner . Den sorte skimmel producerer også mykotoksiner

Betydning


Vores kroppe tolerere mindre mængder af forme og mykotoksiner de skaber . Dette er fordi de er overalt i naturen . Men i et indesluttet område som hjem bivirkning bliver langt mere farligt for mennesker. Vores kroppe kan tåle forme og mykotoksiner i små mængder . I større mængder , kan de være en sundhedsrisiko . Fordi eksponering for mykotoksiner er relativt sjældent, allergiske reaktioner er mere udbredt end toksiske effekter . Den giftige mug symptomer som hovedpine og vejrtrækningsproblemer kommer fra mykotoksiner .

Identifikation


De fleste mennesker har skimmel eller andet sted i deres hjem , sin del af livet . Når forureningen er for stor , symptomerne forekommer . Du kan ofte genkende mug forurening ved visuel inspektion og klamme lugt venstre af skimmelsvampen . Hvis du finder selv små mængder af mug i dit hus , er det bedst at have huset testet for at se, om der er betydelige niveauer . Ofte den første måde folk med at finde sort mug i huset er på grund af sygdom fra den .

Effects


Kronisk sinus infektioner og allergiske symptomer kan vise konstant udsat for sort mug . Giftig skimmel forgiftning ikke kun irriterer slimhinderne , men forårsager også skader på nervesystemet . Dette kan forårsage hovedpine , nedsat opmærksomhed span , koncentration og mental skarphed , og svimmelhed . Blødning i lungerne er en af de mere alvorlige symptomer på sort mug forgiftning .

Overvejelser


Tjek dit hjem for utætte rør . Dette er ofte et sted, sort mug begynder at vokse . Huse med utilstrækkelig ventilation kan forhindre varmetab , men også skabe et godt miljø for de sorte skimmel at udvikle sig. Oversvømmelser og høj luftfugtighed skaber større potentiale for udvikling af sort mug . Du kan også kan finde det vokser i loftet , hvis der er en utæthed i taget .

Forebyggelse /Solution

For at undgå bivirkninger af sort mug , er det vigtigt at fjerne og udskifte sheetrock eller træ , der viser tegn på støbning . Rengøring af dit hjem med et svampemiddel , er en anden metode til forebyggelse , men ikke en garanti , da formen ofte udvikler sig i områder, der ikke har set.

Overvejelser

Hvis du viser tegn på sort mug forgiftning , især hyppig hovedpine , når i Huset i længere perioder , er det bedst at have en professionel test hjemmet for giftige sort mug . Vælg en velrenommeret professionelt , at kun test og ikke gør oprydning arbejde . Dette forhindrer potentialet i et bedrageri .

Home Solutions

Rengøring løsninger på markedet til at forhindre vækst af svampen . Hjemmelavet midler, der indeholder tea tree olie er også bemærkelsesværdigt effektive . Da du ikke finde meget sort mug i godt ventileret hjem , er det vigtigt at åbne døre og vinduer ofte og brug fans , affugtere og klimaanlæg med rent filtre . Hvis du bruger en blegning pulver i badeværelset området , holde døren lukket natten , så sporerne ikke flyder rundt i huset . Sørg for, at vinduerne er åbne , og du har god ventilation ved rengøring af mug . Bære en maske , mens du gør dette . Du vil reducere sort mug på tøj og stof , når du udsætter det for sollys . Luft til hynder og puder i hjemmet en gang om ugen , og når du fjerner mug i læder , holde det poleret med en kvalitet læder polish for at forhindre fremtidige vækst .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.