fordele af den menneskelige kunstig befrugtning

Kunstig befrugtning giver mange fordele for dem, der vælger denne metode for at have en baby . Der er et utal af valg, der med den procedure , som alle bære nogle fordele . Før vælger at bruge kunstig befrugtning som en måde begyndelsen eller tilføje til din familie , skal du vide, hvilke valg forude , og hvordan hver kan være gavnligt :

enlige forældre


Kunstig befrugtning er ikke forbeholdt infertile par . Det giver også en måde for enlige kvinder at blive gravide , og for enlige mænd at få et barn gennem surrogacy . Hertil kommer , er denne procedure en stadig mere populær mulighed for lesbisk og homoseksuelle par , der gerne vil starte en familie , så godt.

høj succesrate


Der er to metoder til kunstig befrugtning , som begge har høj succesrate satser . Den første er intracervical inseminering , en proces, hvor sæden er indført direkte ind i livmoderhalsen . Som det sker med naturlige samleje , dernæst rejser mod livmoderen i jagten på ægget .
Den anden metode er intrauterin insemination , hvor sæden placeres i livmoderen , uden om livmoderhalsen . Det øger chancen for befrugtning som sædceller ikke behøver at rejse gennem de til tider uvenlig miljøet i livmoderhalsen .
En anden væsentlig fordel ved disse metoder er , at de er mindre indgribende end andre procedurer , såsom in vitro fertilisering ( IVF ) .

Omkostninger


En anden fordel for kunstig befrugtning er omkostningerne . Det er meget billigere end andre frugtbarhed procedurer , og i nogle tilfælde vil forsikringen hjælpe med at dække omkostningerne ved proceduren . I gennemsnit koster en cyklus af IVF $ 8. 158 , versus $ 865, den gennemsnitlige omkostning for en cyklus af kunstig befrugtning .

Anonym Donorerne


Brug en donor fra en sædbank er især appellerer til kvinder, der ønsker at sikre , at donoren har ingen interesse i barnets liv . Donorerne er som regel anonyme , og deres sæd er screenet for at sikre , at de er viril og sunde . Kvinder er givet oplysninger om donorer , før de modtager sperm . Dette omfatter oplysninger om hår og øjenfarve , højde og vægt , ansigtstræk , og sommetider oplysninger om deres temperament og religion . Når en kvinde er interesseret i en donor , er sæd købt og klar til inseminering . Kvinden kan fortsætte uden bekymringer , vel vidende , at donoren underskrevet væk forældrenes rettigheder på tidspunktet for donationen .

Kendte Donorerne

Brug en, du kender som donor kan have sine fordele , så godt. Nogle kvinder vælger at bruge sæd fra en nær ven , eller føre samtaler med interesserede mænd at finde den rigtige sæddonor . Det giver dem en mulighed for at opnå større viden om donorernes personlighed og slægtshistorie . De kan anmode om en mere detaljeret sygehistorie og bede om at se deres patientjournaler . De kan også bede om, at donor skal screenes for nogen sundhedsrisiko afvigelser , der kunne være genetisk . Hertil kommer , nogen de kender , kan spare dem penge at bruge-i stedet for at betale for sæd fra en sædbank , vil de kun behøver at betale for udgifterne til inseminering på klinikken .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.