hjem retsmidler for ondt bryster fra amning

Amning er en vidunderlig tid mellem en mor og baby og de sundhedsmæssige fordele ved modermælk til barnet er veldokumenterede . Det er ikke ualmindeligt, at de fleste mødre at opleve en form for ømhed i brysterne eller brystvorterne , især i de første par uger af amning . Der er nogle hjem retsmidler mødre kan forsøge at lindre ubehaget :

Position


Meget brystvorte ømhed skyldes ukorrekt position for sygepleje . Sørg for, at barnets mund er helt åbnet som i en gaben-og center brystvorten i barnets mund at sikre , at de fleste af de areola er i barnets mund og ikke bare brystvorten . Korrekt sygepleje holdninger generelt letter gener inden for et par dage .

Fordele ved luft og lys


Lufttørrende brystvorter reducerer chapping af brystvorter som følge af konstant udsættes for fugt . Snarere end tørre brystvorter med en klud , skal du lade flapper af den ammende bh åben indtil brystvorterne er tørre . I " The Doctors Book of Home Retsmidler for Children " Dr. Fleiss anbefaler at bruge en hårtørrer på lav varme for at tørre bryster . Dr. Fleiss foreslår også at udsætte brysterne for sollys i et par minutter .

Natural Salve


Nipple dermatitis-når brystvorten er rød , føles varm og lidt hævet-kunne være en reaktion på noget , der blev anvendt til brystvorten , som lanolin eller E-vitamin salve . " Amning Basics " anbefaler at gnide modermælk ind i brystvorten som en salve og gør det muligt at lufttørre , som modermælk er antibakterielle egenskaber .

Komprimerer


Varme letter ubehaget mange mødre oplever på grund af overfyldning . Læg en varmepude på lav på toppen af brysterne. Hvis du ikke har en varmepude , finder et håndklæde varmet i mikrobølgeovnen til brysterne . Siddende i en varm karbad oftentimes vil medføre, at moderens mælk at lade ned og lindre smerten . Når det er koldt føles bedre end varme , kan mødre prøve en kølet håndklæde eller Soothies , som er gel puder , der er gemt i køleskab og slidte mellem fodringer .

Advarsel

Hvis ømhed i brysterne eller brystvorterne fortsætter, kontakt Deres læge , da der kan være et medicinsk problem . Undertiden moderens brystvorten kan revne og barnet kan indtage nogle blod , som kan dukke op i barnets afføring eller spytte op . Selv om det ikke er skadeligt , når du ser blod i barnets afføring eller spytte op , skal du kontakte din børnelæge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.