hvad er årsagerne til tilbagevendende gær infektioner eller vaginitis ?

Tilbagevendende gær infektioner kan være ubehageligt , irriterende og pinligt . Mange kvinder lider af tilbagevendende gær infektioner eller vaginitis fordi de ikke ved, hvad årsagen til disse infektioner er . Forstå, hvordan man bedst forhindre sådanne infektioner sker i første omgang er det første skridt . Ofte inviterer vi en infektion uden mening at

Feminin Hygiejne


Nogle gange kvinder inviterer infektioner og gøre symptomerne værre i et forsøg på at slippe af en infektion eller hindre en i at opstå .
Det er vigtigt at undgå douching . Vask med en mild sæbe , hvis du ønsker at bruge sæbevand på det vaginale område . De fleste eksperter anbefaler kun at skylle med vand . Skylning en inficeret vagina ofte kan hjælpe med at lette symptomerne .

Årsager til tilbagevendende infektion


Træthed , stress , hormonelle svingninger , øget fugt og varme i det vaginale område , ikke tørre det vaginale område ordentligt efter badning , overgangsalder , parfumeret personlig hygiejne spray og p-piller kan medføre tilbagevendende gær infektioner .

Symptomer


Symptomerne varierer fra person til person , men nogle af de fælles symptomer omfatter vaginal brændende , seksuel ubehag , kraftig vaginal lugt , vaginal irritation , kløe og brændende fornemmelse i vulva , smertefuld vandladning og hævede eller røde vulva .
Nogle kvinder kan også opleve udflåd , som kan være en mælkehvid substans , der svarer i konsistens hytteost .

Hvordan Smitsomme er det?


En gær infektion kan spredes fra partner til partner . I nogle tilfælde vil en kvinde udvikler en gær infektion og vil vide videregive det til hendes seksuelle partner . Mænd kan have en gær infektion på deres kønsdele så godt, men måske ikke oplever de samme symptomer . På det tidspunkt en mand indser at han har en infektion , kan symptomerne være meget mere ekstreme end med en kvinde .
Hvis du har mistanke om , at din seksuelle partner kan have en gær infektion , at man kører på en infektion eller at du har haft seksuel kontakt med en person, mens du var smittet , bør du både søge en fem-til syv -dages behandling . Mænd kan behandle deres penis og kønsdele med samme aktuelle cremen en kvinde bruger til at behandle hendes egen gær infektion .

behandlingsmuligheder

Du kan bruge over -the-counter behandlinger , dog kan disse være dyrt . Selv off-mærker kan koste $ 10 eller mere . Nogle kvinder sværger ved at spise almindelig yoghurt hver dag for at afværge gær infektioner . Hvidløg og æble cider eddike er også fremragende behandlingsmuligheder . Du kan tage et bad i varmt vand med æble cider eddike tilføjet . Nogle kvinder wrap en tå af hvidløg ostelærred og indsætte i deres vagina natten som en behandlingsmulighed . Der er mange hjem retsmidler , som kan være meget effektiv.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.