hvordan man beregner føntørrer ampere

Ampere , en forkortelse af ampere , er en elektrisk enhed betydningsfulde af en mængde beregning bevæger sig gennem et kredsløb . En afgift er målt i coulombs , som repræsenterer et beløb af elektroner bevæger sig passeret et fast punkt på ét sekund . Strømstyrke er også kendt som aktuel . Vide, hvordan man beregner antallet af ampere tegnet af et apparat kan være nyttigt , hvis du er bekymret for , hvordan sikker et apparat er . Ampere er, hvad dræber , en strøm af elektroner gennem kroppen skaber varme , og skader celler som elektronerne haste til jorden . Et aktuelt omkring 0,07 ampere er nok til at blive dødelig , hvis der løber gennem kroppen :

Beregning Amps


1 <. br >
Husk følgende ligning for magt .
P=av
Hvor P er Power i watt , en er strøm i ampere , og v er spænding .
2 .


Arranger ligningen til at løse for amps :
en=P /v
fleste apparater vil have deres i watt et eller andet sted på enheden . Jo højere de anførte watt , jo større magt tørretumbleren . Men da volt er konstant i de amerikanske hjem ( 110 volt er standard ) , så højere magt betyder højere aktuelle og større strømstyrke trukket gennem enheden .
3 .
Fordel effektforbrug som angivet på enheden ved standard spænding i et amerikansk hjem ( 110 volt ) . For eksempel vil en 2000 watt tørretumbler bruge 18,18 ampere .
4 .
Husk, at magten multipliceret med tid lig energi . Så en 2000 watt føntørrer har en effekt på 2 KW . Tørring dit hår i 15 minutter, derefter , bruger 500 watt-timer . Hvis du har brugt en time tørring dit hår , skal du bruge 2 kilowatt-timer , eller cirka 26 cent værd af elektricitet , på typisk privatbruger fakturering , som i 2009 .

gode råd og advarsler


 • aldrig blæse tør stå i vand eller i badet , altid sørge tørretumbleren er tilsluttet en sikker-sokkel med svagstrøm sikringer i badeværelset .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.