om en regering sundhed opsparingskonto

Sundhed Savings Accounts ( HSAs ) er unik til De Forenede Stater og blev oprettet som en måde at hjælpe amerikanerne erhverve personlig pleje uden behov for offentlig støtte .

Identifikation


HSAs er skabt af den amerikanske regering til at hjælpe folk spare op til fremtidige medicinske udgifter. En HSA er kontrolleret af kontohaveren og er investeret i aktiemarkedet . der er krav og retningslinjer til at opnå denne type konto

Historie


I 2003 blev Medicare lovforslag vedtaget af Bush- administrationen skabte Sundhed Opsparingskonti , det først blev set som en positiv måde for gennemsnitlige amerikanere at få sundhedspleje dækning .

Funktion


HSAs fungere som normalt opsparingskonti , men som direkte bruges til fremtidige sundhedspleje udgifter, så du kan sætte et fast beløb på den konto med jævne mellemrum for at bygge en rede æg til fremtidige behov .

Krav


Den ene store krav er tilmelding til en High Fradragsberettigede Health Plan ( HDHP ) . For at få en Health Savings Account , den HDHP fradragsberettigede skal være mindst 1. 100 $ for enkeltpersoner og 2. 200 $ til familier

Kom en HSA

En konto kan erhverves gennem godkendte banker , forsikringsagenter eller kreditforeninger . derudover en Arbejdsgiveren kan også oprette en konto i en medarbejders navn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.