erektil dysfunktion & hjertesygdom

Læger bruges til at overveje erektil dysfunktion ( ED ) en psykologisk problem . Nu indser, at der er faktiske fysiske årsager , og at ED kan indikere en dybere , mere alvorligt problem-herunder hjertesygdomme

Om . Erektioner


I ophidselse blodkarrene udvider giver blod til at fylde svampet væv i penis . Enderne af de fartøjer, derefter lukke , så blodet i penis indtil ejakulationen .

om hjertesygdom


Hjertesygdom er en fællesbetegnelse for en række lidelser , der påvirker hjertet og blodkarrene at foder hjertet . Åreforkalkning er en almindelig form for hjertesygdom .

Om Åreforkalkning


Åreforkalkning er opbygningen af plak i arterierne , snærende blodgennemstrømning. I hjertet kan det medføre vævsdød og hjerteanfald . I penis kan det medføre ED .

Åreforkalkning og ED


De tidlige stadier af hjertesygdom har ofte ingen symptomer og ED kan være det eneste tegn på et problem . Læger kan udføre test at afgøre, om penis har nedsat blodgennemstrømning.

ED som et tegn på hjertesygdom

Åreforkalkning ikke opstår i et tomrum . Hvis lægerne opdager åreforkalkning i penis , det er mest sandsynligt i hjertet .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.