hvad er de tidlige tegn på hjertesygdomme & erektil dysfunktion ?

Hjertesygdom er en tæppe begreb, der anvendes til at beskrive sygdomme , der påvirker hjerte og hjerte-kar- systemet . Erektil dysfunktion ( ED ) er en lidelse karakteriseret ved vanskeligheder at nå en erektion . På overfladen kan ED og hjertesygdomme synes uafhængige-i virkeligheden , tilstedeværelsen af en påvirker de andre

tidlige tegn på hjertesygdom


De tegn på hjertesygdom afhænger af typen af uorden . Træthed , åndenød og uregelmæssig puls er de mest almindelige blandt alle de forskellige sygdomme .

Skjult hjertesygdom


Nogle former for hjertesygdom ikke har nogen klar , tidlige tegn , eller tegnene , der vises kan forveksles med noget andet .

tidlige tegn på ED


Den manglende evne til at opnå en erektion , mindst 25 procent af tiden , er det eneste tegn på ED . Indtræden ED kunne være pludselig, eller en mand kan opleve intermitterende rejsningsproblemer at blive værre med tiden .

ED som et tegn på hjertesygdom


ED er ofte betragtes som en af de tidligste tegn på hjertesygdom og kan Den eneste advarsel tegn . Penis vaskulære problemer kan angive vaskulære problemer i hjertet .

ED og risikoen for hjertesygdom

ED kan også være et tegn på en tilstand forbundet med hjertesygdomme . Diabetes og forhøjet blodtryk kan både forårsage ED og er risikofaktorer for hjertesygdom .

Overvejelser

Ifølge Mayo Clinic , hjertesygdomme er den hyppigste dødsårsag for mænd og kvinder i hele verden . En mand med ED , bør henvende sig til sin læge .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.