hvordan man styrer tandkødsbetændelse at forbedre hjertesundheden

God tandpleje er meget vigtig for sundheden for dit hjerte . Ofte det eneste tegn på problemer vil blive hævet tandkød . Vedligeholdelse af dine tænder-herunder at forebygge tandkødsbetændelse-er en af de vigtigste ting et hjerte patient kan gøre for at holde sig sund :

1 .
Bemærk , at dit tandkød er svulmet op og blødning . Straks gå til tandlægen . Tandkødsbetændelse angriber din mund . Megen forskning har fastslået effekten af forskellige tandproblemer på dit hjerte sundhed . Den konsensus er , at tandkødsbetændelse er noget for at undgå .
2 .

Lyt til tandlægen , når han giver dig råd til at styre din tandkødsbetændelse . Farerne ved tandkødsbetændelse omfatter forhøjet blodtryk , højt kolesteroltal og koronararteriesygdom .
3 .
Start med at vælge den rigtige tandbørste . Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for blød eller fast , skal du kontakte din tandlæge . De fleste tandlæger vil sige , "Brug en blød børste , fordi du skal børste forbi hjørnetand linje. " Hvis dine tandkød allerede er betændt , skal de ringe tvang til at bløde igen . Den sundere dit tandkød , desto mere kan du tage fra tandbørsten .
4 .
Få idéen om god hygiejne solidt plantet i dit sind . Praksis er det konsekvent resten af dit liv . Børst dine tænder to gange dagligt og tandtråd mindst én gang om dagen .

5 .
Lav og holde tand udnævnelser. Når din tandkødsbetændelse er under kontrol , vil din tandlæge være din bedste allierede i mundhygiejne . Du er velkommen til at diskutere ethvert emne med dem om dit hjerte sundhed , i forhold til tandkødsbetændelse og din mundhygiejne .
6 .
Spis en sund kost med masser af C-vitamin for at sikre din mundhygiejne har et godt grundlag . De fleste frugter indeholder C-vitamin , så det vil ikke være svært . Der er også C-vitamin tabletter til salg i vitamin afsnit af din yndlings apotek .

gode råd og advarsler • Det tager 3 til 5 minutter til grundigt at børste og tandtråd dine tænder .
 • Brug tandtråd før du børster for at løsne madrester fra at spise .
 • Elektriske tandbørster er nogle gange mere effektive til at forhindre tandkødsbetændelse .
 • Tandkødsbetændelse er en meget stærk hjerte sundhedsrisiko .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.