hvordan man kan spare penge på receptpligtig medicin

Jeg har arbejdet i over 10 år i sundhedsvæsenet industrien , 7 af dem som en Certified Pharmacy Technician. Jeg har sat sammen her en liste over mange ting , du kan gøre for at hjælpe dig eller et familiemedlem spare en masse penge på receptpligtig medicin .
Disse tips er nyttige for mennesker med og uden recept forsikringsdækning . Mange af disse tips er særligt nyttig for Seniorer , der ønsker at undgå at falde i Medicare-D dækning hul :

1 .
Få en notesbog , pen , og en liste over dine nuværende medicin .
2 .


Følg nedenstående trin for at spare penge på disse recepter .
Dette kan indebære opkald til apoteket , lægens kontor , og forsikringsselskab. Nummeret til dit forsikringsselskab er normalt placeret på bagsiden af din recept sygesikringskort , med titlen " Member Services "eller " Kundeservice ".
3 .
Følg op i en par måneder . Du er din bedste fortaler for at få gode priser , det virkelig betale sig at holde styr på tingene , og følg nedenstående tips hver gang du får en ny medicin .

gode råd og advarsler


 • Har en advokat . Du har brug for nogen til at tage ansvar , og holde styr på din sundhedspleje udgifter . Du er din bedste advokat , men nogle gange , i tilfælde af børn , eller ældre , er det bedre at have et familiemedlem eller en nær ven være en til at følge disse tips .
 • Stick med en klinik , og et apotek . Hvis din almindelige læge har du se en specialist , skal du sørge for din almindelige klinik får en liste over medicin de foreskrevne specialist . Bor hos et apotek sikrer , at apotekeren har en komplet liste over din medicin , og er bedre i stand til at forhindre samspil og overlapninger .
 • Brug Over- The-Counter medicin først . Hvis din læge ordinerer dig noget for mavesyre ( Prilosec , Nexium , Prevacid , Protonix , Aciphex etc. ) spørger , om du kan bruge OTC Prilosec stedet . Det handler om 1 /5 af udgifterne til receptpligtige version , og gør det samme . Der er masser af allergi medicin , der er til rådighed OTC så godt.
 • Brug generika når det er muligt . Medicinsk , er der ingen grund til, at de bør ikke arbejde . Nogle mennesker har bivirkninger ved et generisk , men er i stand til at tage andre bare fint . Der er omkring en bazillion virksomheder, der gør generiske lægemidler . Bare fordi du havde en reaktion på et stof , fremstillet af et selskab , betyder ikke at du vil reagere negativt på dem alle .
 • Hvis lægen ordinerer en mærkevaremedicin ( dvs. Lipitor ) spørger , om han er villig til at prøve en ældre ( generiske ) lægemidler først . Der er ingen form for Lipitor øjeblikket er til rådighed som en generisk lige nu . Men der er flere stoffer i samme familie , der gør det samme , der kan arbejde lige så godt ! Du kan også kontakte dit forsikringsselskab. De bør være i stand til at fortælle dig, hvilket stof i denne familie vil have den mindste co -pay , eller hvilke der ikke vil blive dækket .
 • Hvis der ikke er generisk form til rådighed , eller ingen generisk lægemiddel i den samme familie , er der stadig mange måder at spare penge . Spørg din læge , hvis du kan få en højere dosis , og skæres tabletten i halve. ( For eksempel . Hvis du er til at tage 50 mg af Viagra , så spørg om du kan få 100mg tabletter , og skær dem i halve. )
 • Find ud af, hvem gør narkotika , du tager. Nogle store Brand navn selskaber er: Wyeth , Pfizer , Bristol-Meyers , Astra-Zenica , og Bayer . Du kan finde kontaktoplysninger for disse selskaber på steder såsom Drugs. com eller du kan bare Google dem . Hvis du ikke har adgang til en computer , så ring på apoteket . De kan give dig navn og nummer på virksomheden. Ring /mail for virksomheden, forklare, at du tager deres produkt og er meget tilfredse med resultaterne , men at det bliver meget dyrt . Mange gange vil de sende dig kuponer og rabat kort, der kan spare dig op til $ 50 per udfylde . Dette gælder især for speciale genstande , som cremer og salver , og diabetisk leverancer . Lægens kontor eller apotek kan også have nogle rabatkort til rådighed for visse former for medicin , så spørg .
 • Find ud af , om apoteket har en " $ 4,00 liste " eller vil matche priserne på disse lægemidler . Du kan finde hvilke medicin er på denne liste ved at gå til Wal-Mart 's apotek hjemmeside . Disse er normalt fælles , generiske lægemidler , der er nu solgt for $ 4 . 00 for en 30 dages levering !
 • Bliv venner med din farmacitekniker ! Det er dem, der kommer ind alle de finansielle oplysninger i computeren . De kan fortælle dig, hvilke meds du kan få for $ 4,00, de kan fortælle dig , hvordan du får værdikuponer og rabatter , og hvordan man kan kalde dit forsikringsselskab for at finde ud af, hvilken medicin, du vil have den mindste co -pay på .
 • Disse tips er især vigtigt for Seniorer , der ønsker at holde sig ude af Dækningsperioden Gap ( "doughnut hul ") af Medicare-D . Den billigere din medicin er , jo mindre Medicare er til at betale , jo langsommere vil du komme til at kløften !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.