hvordan man kan vide , når du er mindst tilbøjelige til at blive gravid

For at vide, hvornår du er mindst tilbøjelige til at blive gravid , er du nødt til at forstå processen for , hvordan man får gravide i første omgang. Uanset om du prøver at undgå graviditet eller opnå graviditet , vel vidende, når du er mindst tilbøjelige til at blive gravid er vigtig. Læs nedenfor for at finde ud af nyttige informationer om dette aspekt af graviditeten
1 .
at vide, hvornår du er mindst tilbøjelige til at blive gravid , skal du først forstå , når du højst sandsynligt blive gravid . Graviditet kan opstå under en meget kort vindue af tid i løbet af en kvindes cyklus , når hun er ægløsning . Ægløsning er den proces , hvorved en ubefrugtet æg frigøres fra æggestokken og bliver klar til at blive befrugtet af mandlige sædceller . Ægløsningen varer kun kort tid (ca. 24 timer ) , men sæd kan leve i kvindens krop for en periode af dage før ægløsningen sker . Forståelse af processen med at ægløsningen er det første skridt i at vide , når du er mindst tilbøjelige til at blive gravid .
2 .
Når du forstår ægløsning , skal du afgøre, hvornår du har ægløsning normalt . I gennemsnit ægløsning kvinder omkring 14 dage før starten af deres periode . Hvor lang tid , før ægløsningen kan variere voldsomt afhængigt af, hvordan en regelmæssig kvindes cyklusser er . Der er flere måder at teste for ægløsning . Først kan du begynde at kortlægge din basal kropstemperatur hver morgen . En termisk skift i kropstemperatur indikerer ægløsning netop er sket . Desværre , kropstemperatur kun fortælle dig, hvad du behøver at vide EFTER du allerede har ægløsning , så andre test er nødvendige for at forudsige ægløsning på forhånd . Du kan vælge at observere cervikal væske kvalitet og livmoderhalskræft position , eller du kan prøve at bruge ægløsning prædiktor test . For yderligere læsning om emnet , skal du sørge for at tjekke de populære og omfattende bog , " overtagelse af din fertilitet " af Toni Weschler , MPH .

3 .
Efter at lære om ægløsning og forudsige, hvornår det sker , er du nu udstyret med de oplysninger, du har brug for at vide, hvornår du er mindst tilbøjelige til at blive gravid . Du er mindst tilbøjelige til at blive gravide før og efter en periode på dage omkring den dag, du faktisk har ægløsning . Før du har ægløsning , har din ægget ikke faldt endnu , og således ikke er tilgængelige , der skal befrugtet af sædceller . Efter du har ægløsning , er din æg allerede væk, og også kan ikke længere gødes . Det er vigtigt at forstå, at sæd kan overleve inde i en kvinde i op til flere dage , så du må tid samleje godt, før du tror ægløsning vil finde sted , og derefter afholde flere dage, indtil ægløsning er slut ( medmindre du bruger en barriere eller kemisk metode af prævention ) . Vær sikker på du forstår din egen krops cyklus , før du vælger ikke at bruge nogen prævention , hvis du forsøger at IKKE blive gravid .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.