hvordan man kan identificere pille aftryk

Hvis din medicinkiste er fyldt med halv tomme flasker temmelig farvede piller , der ikke længere har læselige etiketter , kan p-piller aftryk være nyttigt at identificere , hvilke typer af medicin , du har liggende . Food and Drug Administration ( FDA ) kræver, at alle piller kunne identificeres med en aftryk . Men denne lov gælder kun for receptpligtig medicin. Derfor supplerende medicin og urter er ikke omfattet af denne lov
1 .
Gå til et websted, som RxList eller WebMD . Websteder af denne art vil give dig de værktøjer, du har brug for positivt identificere aftryk på en pille sammen med beskrivelser , fabrikant information , bruger og fuld farve fotos af p-piller i spørgsmålet.
2 .

Udfyld drop boks, der beder for p-piller forlag oplysninger . Farmaceutiske medicin , skal have trykt numerisk eller alfa symboler , der kan bruges til at fortælle , hvilke typer af piller , de er .

3 .
Indtast pille farve i den ønskede drop boks. Medicinalfirmaerne bruger også farve for at hjælpe forbrugerne identificere forskellige typer af piller . FDA har for nylig godkendt brugen af metallisk farve at gøre piller fra forskellige producenter virkelig skiller sig ud .
4 .
Udfyld drop boks, der beder for p-piller facon . Variable figurer er ofte bruges til at skelne mellem pille typer . Medicinalfirmaer har indarbejdet forskellige former i forskellige typer af medicin som en ekstra måde for forbrugerne at fortælle piller fra hinanden .
5 .

Klik derefter på søgeknappen . Et nyt vindue åbnes , der viser navnet på lægemidlet , en beskrivelse , fabrikant information , bruger og et billede til positiv identifikation . Denne proces kan gentages med hver pille aftryk , at du ikke er sikker på .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har prøvet de hjemmesider og du stadig har problemer identificere pille aftryk , kan en farmaceut sandsynligvis hjælpe . Hvis du har mistanke om , at pille aftryk , du forsøger at identificere er, at et ulovligt stof , Energistyrelsen har en hjemmeside, der kan hjælpe .
 • Må ikke indtages nogen pille , som ikke er ordineret til dig af din læge , især hvis du har ikke været i stand til positivt at identificere pille 's forlag .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.