hvordan man kan levere en åbenhjertig breech baby

I Frank underkroppræsentation præsentation , er barnet justeres lodret i livmoderen med balderne nedad . Hofterne er bøjet med benene går op mod hovedet. De fleste bundstykke babyer skal leveres af erfarne læger , og en kejsersnit udføres ofte . Men , vaginal levering er nogle gange muligt
1 .
Lad levering til opstår spontant , indtil den forreste balden vises i vulva . Ballerne vil udspile vaginal stikkontakten for at gøre plads til hovedet . Som barnets krop bevæger sig nedad fødselskanalen , vil det rotere , så skuldrene kan passere gennem moderens bækken .
2 .
Se barnets balder for avancement gennem de næste par veer . Hvis der ikke sker fremskridt , kan du overveje at udføre en episiotomi . Indsætte to fingre fra hver hånd ind i skedeåbningen omkring barnets balder og træk forsigtigt på barnets underkrop , indtil nederste del af kroppen er født op til knæene . Episiotomies bør aldrig udføres af alle , men erfarne fagfolk .

3 .
Slip ene side langs den forreste del af barnet og tag fat i overlåret . Bøj babys lår tilbage mod sin krop og lidt udad , så benet bøjer på knæet , der leverer den resterende del af benet . Gentag med det andet ben .
4 .
Grib fat i babyens hofter med tommelfingrene over korsbenet og fortsætte med at trække ned forsigtigt . Roter barnet sideværts , hvis den ikke gør det spontant . På dette punkt er barnet leveres forbi navlen , så mulige pres på ledningen gør det nødvendigt at afslutte leverancen så hurtigt som muligt for at undgå at skade barnet eller moderen .
5 .

Fornemmelse for barnets arme inde i åbningen af fødselskanalen at fastslå sin position . Træk armene ned individuelt , hvis de er tilgængelige .
6 .
Drej babyens krop , indtil den forreste arm og skulder er leveret, hvis de ikke kommer ud på egen hånd . Drej kroppen i modsat retning for at levere den anden skulder og arm .
7 .
Rest barnets krop på din hånd og underarm og indsætte dit og langfingeren i skeden , der hviler på barnets overkæben . Anbring ikke fingrene i barnets mund eller skubbe hårdt på halsen .

8 .
Hook to fingre i din frie hånd på hver side af barnets hals . Træk forsigtigt ned på skuldrene , indtil bagsiden af barnets hoved vises under moderens skambenet .
9 .
Løft barnets krop blidt mod moderens mave til at levere den mund, næse , Pande og krone på hovedet ud over moderens mellemkødet . Gå langsomt for at undgå overextending barnets hals og hoved

gode råd og advarsler • VIGTIGT : . Forsøg ikke at levere en ærlig breech baby , medmindre du er en erfaren sundhedsperson eller befinder sig i en nødsituation , hvor transport til et hospital er umuligt
 • Dette tåler gentagelse : . episiotomies bør aldrig udføres af nogen, men erfarne læger
 • Som trin 4 , gøre det muligt for moderen at forsøge at levere barnet spontant . Det er bedst ikke at anvende trækkraft til barnets balder til levering af bistand , da dette kan forårsage forlængelse af barnets hoved eller klemme en arm bag hovedet , hvilket gør hovedet mere vanskelig at gennemføre.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.