hvordan man kan helbrede hjertet efter et hjerteanfald

Der er gode nyheder i verden af sundheds -og familiepleje . Selv om over 1 million mennesker lider af hjerteanfald årligt , i henhold til American Heart Associeringsudvalget , er flere mennesker overlever og inddrive til en sundere tilstand af velvære . Der er en betydelig stigning i bevidstheden og hjertet sundhed inddrivelse som følge af forsknings -og uddannelsesområdet. Resultaterne indikerer beskadiget hjerte muskler kan forynge , bliver stærke igen . Disse vigtige skridt viser, hvordan helbrede hjertet efter et hjerteanfald .

Helbred dit liv som du helbrede Your Heart


1 .
Stick med programmet. Din hjertespecialist er på dit hold . De forskrifter for wellness og medicin vil bidrage til at mindske risikoen for et angreb . Holde alle opfølgning aftaler med din hjertespecialist . Se positive resultater vil validere dine bestræbelser på at helbrede dit hjerte efter et hjerteanfald . Dit hjerte muskel bliver stærkere og sundere . Du vil være klar til at opleve en bedre livskvalitet og en dybere følelse af velvære .
2 .

Spis dig til en sundere hjerte . Korrekt ernæring hjælper kroppen med at bekæmpe sygdommen og reparere sig selv naturligt . Desværre gør alt for mange af os ikke har tid eller lyst til at spise 12 portioner af grøntsager om dagen eller 7 portioner frugt . Tilskud i vores almindelige kost er afgørende . I hjertet sundhed artikler , B -vitaminer er Niacin og folinsyre har vist sig at være afgørende i hjertet sundhedspleje og nyttiggørelse. Ikke blot vil forpligtelsen til at ernæring gavn for hjertet , men du vil finde ordentlig ernæring hjælpemidler i din krops evne til at håndtere stress .
3 .
Udforsk fitnesscentre , parker eller alternative fysiske motionsfaciliteter i nærheden . Der er ingen erstatning for motion . Hjertet er en muskel , der skal anvendes for at kunne fungere optimalt . Tredive til 40 minutter om dagen , vil gøre den største forskel , når du er ryddet for motion af din egen læge . Der er en øvelse program for alle , uanset hvilken form dine knæ eller ryg kan være i. Din kardiolog kan anbefale en træner , der kan sikkert guide dig gennem øvelser , der viser den rigtige måde at udøve uden at forårsage for meget stress eller skader dig selv .
4 .
Gør gode liv valg. Ernæring og motion er et glimrende middel til effektivt at håndtere nogle stress , men nyttiggørelse fra et hjerteanfald beder dig om at revurdere andre usunde elementer i vores liv . Tag et særligt kig på konflikter og kilder til stress . Afsætte tid til healing de områder af dit liv så godt. Helbrede dit liv som du helbrede dit hjerte .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.