hvordan man kan donere plasma

De fleste mennesker er fortrolige med begrebet donere blod , men ikke alle er så fortrolige med at donere plasma . Donere plasma har en lidt mere kompliceret proces end at donere plasma dog, at dem, der vælger donere plasma normalt berettiger de ekstra problemer med den monetære ydelser , de modtager :

1 .
Mange mennesker tror , at organisationer , såsom det amerikanske Røde Kors " donere "blodet , der er doneret til dem , der har brug for det . Intet kunne være længere fra sandheden . Mens Røde Kors er en non-profit organisation , de forlanger tusinder og atter tusinder af dollars for blodet at folk donere . Du behøver ikke få erstatning for at donere blod . Donere plasma , og på den anden side , er lidt anderledes , og du får et stykke af kagen , at virksomheden bliver betalt , når du donere .
2 .

Din første besøg til plasmaet donation Centret vil formentlig tage mellem 3-5 timer . Du skal have identifikation , og besvare en lang medicinsk spørgeskema . Du skal bruge en finger stick og vil blive givet en temmelig grundig fysisk undersøgelse til at omfatte et lægemiddel screening . Når du anses for at være en kvalificeret donor , er du klar til at begynde .
3 .
Du vil blive ført tilbage til et værelse, hvor en stor nål vil blive placeret i din arm , og blod vil blive udarbejdet . Det blod er trukket ind i en maskine , der adskiller dit blod fra din plasma . Det holder din plasma , og returnerer blodet tilbage til kroppen . Hvis du nogensinde har oplevet svimmelhed donere blod vil du formentlig ikke opleve det, når du donere plasma , fordi de røde blodlegemer bliver sat tilbage i kroppen , kun plasma er fjernet . Hele processen tager ca 90 minutter , og afhængigt af hvor du bor , vil du sandsynligvis blive udbetalt omkring 45 dollar .
4 .
Du vil blive bedt om at vende tilbage i et par dage til at give en sekund plasma . Den plasma centrene bliver nødt til at sammenligne to separate prøver af Deres plasma , før de er i stand til at udnytte din donation . Til dette næste besøg , vil du ikke have den store eksamen , som du gjorde første gang , og processen vil gå meget hurtigere . Du vil sandsynligvis blive udbetalt samme beløb, som du var første gang . Efterfølgende donationer vil betale en lille smule mindre , normalt $ 10 mindre end dit oprindelige kompensation, som du har modtaget . Du kan donere ikke mere end to gange om ugen. Tjek din lokale gule sider under " plasma Center " eller gøre en søgning på internettet for en plasma -center i nærheden af dig . Vær sikker på at lave en aftale , da der som regel alt for mange mennesker til disse donation centrene være i stand til at acceptere gå ins .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.