overgangsalderen symptomlindring

Overgangsalderen sker for alle kvinder , og kan være en ubehagelig oplevelse . Fra hedeture for ekstreme humørsvingninger , kan overgangsalderen virkelig indflydelse på kvaliteten af en persons liv . Heldigvis findes der måder at lette symptomerne på overgangsalderen kan hjælpe dig med at finde lindring fra disse betingelser. Her er de fem måder at lindre symptomerne på overgangsalder

Øvelse


Start en øvelse rutine kan minimere varme . blinker , støtte i vægttab , og hjælper med at regulere din sovende mønstre .

Vitaminer


Sørg for at du tager en god kvalitet multivitamin til kvinder i overgangsalderen . Tjek i din lokale helsekostforretning for at finde dine vitaminer .

hørfrøolie


Tag 1 spsk . af hørfrøolie hver dag . Hørfrøolie indeholder Omega fedtsyrer , som hjælper med at regulere kroppens systemer og opretholde en god temperaturregulering i kroppen .

Meditation


Start en meditationspraksis . Meditere kan slappe af i kroppen , let stress , og kan minimere symptomerne på overgangsalderen.

Mørk Chokolade

Prøv at spise en lille mængde af mørk chokolade hver dag . Mørk chokolade , der indeholder et kakaoindhold på 60 procent eller mere , kan slappe af i kroppen , lindre symptomerne på overgangsalderen , og styrke immunforsvaret .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.