virkninger af nikotin på hjertet

Mens nikotin er en temmelig vanedannende stof , og kan være ganske svært at give det op , kan det have en ret alvorlig indvirkning på en persons hjerte , den generelle sundhed i orgel og den måde, hvorpå det fungerer . Ingen kan virkelig fortælle dig præcis , hvor meget nikotin er for meget , så det er virkelig bedst at undgå det , eller du kunne opleve en af følgende effekter

blodtryk


Nikotin kan tage ganske en vejafgift på en persons hjerte-kar- system . Det kan løfte en person blodtrykket til det punkt af hypertension .

Heart Rate


Ofte ledsager denne forhøjelse af blodtrykket , skal hjertet arbejde hårdere end normalt , hvilket øger en persons puls .

Blood Flow


Mange gange , kan brugen af nikotin føre til en ændring i den måde , hvorpå blodet strømme til hjertet , i sidste ende begrænser det .

hjertesygdom


Der er også en potentiel fra lang tids brug af nikotin for en person at udvikle hjerte-kar- sygdom .

karsygdomme

Et andet fællestræk , at nikotin har på en persons hjerte er den udvikling af noget, der hedder vaskulær sygdom, som er en tilstand som påvirker blodkarrene omkring hjertet .

Heart Attack

Anvendelsen af nikotin øger også en persons sandsynlighed for at lide et hjerteanfald , selv om der ikke er nogen familie historie af denne form for tilstand .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.