hvordan man kan falde i søvn hurtigere

I det moderne samfund , især i den tid med finanskrise folk er altid på højtryk , der reducerer vores søvn mængde . Hvad værre er, det nogle gange tager mange af os en , længere eller kortere , tid til at falde i søvn . Ikke at have nok søvn har en dårlig indvirkning på den næste dag . Jeg er ikke enig med at tage sovepille , som er dårligt for vores krop . Så jeg anbefale nogle betyder , håber at de vil gøre en tjeneste for dig
1

Det er nødvendigt at leve et almindeligt liv , ligesom almindelig tid til søvn og vågen .
2 .
Før du går i seng , bade ens fødder i varmt vand for 15m til en halv mest , sikre vandet fordybe dine fødder . Det er bedre for dig at holde vandet varmt , kan du tilføje kogt vand en gang eller to gange , men vær ikke skoldet . Det er tid til søvn , når du fødder henvende sig til rød .
3 .
Spild ikke tiden bruges til dine fødder , kan du kam dit hår , som også er en god metode . Brug en træ -eller okse horn kam , ikke plastik , fra panden til nakken , gentag for mere end 100 gange . Når du føler din varme er varmt , vil det være lettere for dig at sove .
4 .
Det er en god måde at drikke en kop varm mælk eller honning vand , før du går i seng .
5 .
Lav en lille pose frisk frugt hud som banan , pære , appelsin , osv. , og strimlet ingefær er også et godt valg . Læg posen ved siden af din hovedpude .
6 .
Endelig holder en optimistisk syn på begivenhederne er meget meget vigtigt . Giv ikke dig selv for meget pres . At tænke for meget ofte gør det svært at sove , så sangvinsk af alt kan hjælpe dig sove fredeligt i en eller anden måde . OK , har en god søvn fra i nat !


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.