måling af blodtryk hos børn

Under et barns Blodtryk


Det kan komme som en overraskelse for nogle mennesker , men den måde , hvorpå et barns måle blodtryk vil være næsten det samme som i en voksen . Der vil blive taget med en standard manchet og med anvendelse af et stetoskop . Under normale omstændigheder ville et barn have sit blodtryk målt under regelmæssig checkups på hans lægens kontor . Og ifølge American Heart Association , bør disse målinger tages , så snart barnet fylder 3 år . De fleste læger vil bruge denne praksis , så det er ikke nødvendigvis noget, du bliver nødt til at holde på forkant med dit sind .

Formålet med målinger


Grunden , hvor et barn ( ligesom en voksen ) , bør har hans blodtryk er truffet på forholdsvis regelmæssige mellemrum er virkelig en ophobning af medicinske data samt holde styr , så at sige , om hans helbred . Når et barns måle blodtryk , vil en læge kunne se tilbage på disse behandlinger og bemærk eventuelle ændringer , der måtte have fundet sted mellem besøgene . De fleste børn blodtryk vil variere med alder , køn , vægt og højde . I sidste ende kan et barns blodtryk bruges til at advare en medicinsk uddannet af eventuelle skjulte medicinske problemer .

Andre omstændigheder


Mens de fleste børn generelt vil have deres blodtryk målt ved regelmæssige besøg , kan nogle børn behov for at følge en anden tidsplan for bedre at kunne overvåge deres sundhedstilstand . Dette ville være tilfældet hos børn , der er overvægtige eller fede såvel som dem der er undervægtige . Der kan også være behov for hyppigere målinger , når et barn er at leve med en sygdom, der rammer hans hjerte eller blodcirkulationen .

" Normal " Blood Pressure


For det meste vil et barns blodtrykket mellem 110 og 120 systoliske ( den første eller øverste tal i læsning ) og mellem 70 og 80 diastoliske ( det andet eller bunden nummer i læsning ) . Når det er sagt, er der differentiering i blodtrykket baseret på et barns alder , køn og højde . En tabel for Anmodningen er blevet leveret i afsnittet Ressourcer til bedre vise afgrænsning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.