hvordan du forbereder din krop til at blive gravid

Hvis du forsøger at blive gravid , er det vigtigt at holde din krop fri for unødvendige giftstoffer . Nedenfor er fem ting for at undgå , når de forsøger at blive gravid
1 .
Rygestop . Rygere er 50 % mere tilbøjelige til at mislykkes og æggene af rygere er mere tilbøjelige til at have genetiske abnormiteter . Derudover rygere er fire gange så tilbøjelige til at have ektopiske graviditeter , når de får gravide .
2 .
Opgiv alkohol . Kvinder , der spiser mere end 3 genstande dagligt er mere tilbøjelige til at have problemer med at få gravide end ikke-drikkere. Ikke at nævne , når du bliver gravid , alkohol øger dine chancer for spontan abort og kan føre til Føtalt Alkohol Syndrom .

3 .
Afstå fra at bruge rekreative narkotika. Lægemidler som marihuana kan forårsage abnormaliteter i din æg, der gør det sværere at blive gravid. Når du bliver gravid , selv casual stofmisbrugere er mere sandsynligt, at aborterer eller få en tidlig levering end kvinder , der afholder sig helt .
4 .
Begræns dit koffein indtag . Undersøgelser har vist, at koffein ikke kun gør det vanskeligere at blive gravid , men kan føre til abort .
5 .

Undgå douching . Dette kan føre til bækkenbetændelse , der kan beskadige æggelederne og gøre det næsten umuligt at blive gravid .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.