hvordan man behandler en barns gær infektion

Antibiotika er almindeligt ordineret til småbørn med øre infektioner . Og mens disse antibiotika held angreb infektionen , men også fjerne gode bakterier i processen . Ikke alene er dette gode bakterier afgørende for medvirken i fordøjelsen , men også kæmper gær . Når antibiotika ( som ikke er i stand til at skelne mellem gode og dårlige mikroorganismer ) fjerne gode bakterier , kan dit barn ender med diarré . Og hvis dit barn sover igennem om natten , kan han ikke gøre dig opmærksom på hans snavsede ble , så gær til at trives på sin stillede fugtige omgivelser . Hvad du tilbage med , er en gær infektion .
Så hvordan kan du behandle det ? Nå , som hver ud-af-kontrol festabe , vil gæren gå væk , hvis du afbrød sin glæde forsyning og bringe myndighederne . At bemærke , blev følgende forslag alle anbefalet af min søns læge og har været anvendt med succes ved talrige lejligheder :

1 .
Skær fornøjelsen forsyningen . At genskabe gode bakterier , kan dit barn tage en probiotisk supplement kaldet Culturelle . Dette supplement kommer i en kapsel med pulver , som kan drysses på toppen af budding eller æblemos eller direkte ind i en sippy kop hele dagen . Han vil i sidste ende forbruge hele indholdet af en kapsel om dagen .
2 .

Ring til myndighederne . Efter hver bleskift , give dit barns bag at lufte ud lidt før anvendelse af en kombination af Lotrimin AF og Cortaid til betændte dele af hans hud . Bare sprøjt både i hånden og kombinere dem , før du anvender . ( Mens regelmæssig ble pasta såsom Butt Paste er yderst effektivt på sædvanlige ble udslæt , var det ikke designet til at bekæmpe gær . )
3 .
Ease irritation . Sættetid dit barn i en bagepulver bad flere gange om dagen . Den bagepulver neutraliserer syre , der forårsager ubehag under infektionen . Selv om udsigten til at flere bade ikke er helt appellerer til et lille barn , kunne han nyde at være ansvarlig for dumping bagepulver i vandet og se det opløses . Efter badet , tørre ham godt og så lad ham få nogle Naked Time for omkring 20 eller 30 minutter , før du sætter hans ble på igen . Dette er effektivt på to måder . 1 ) det giver smitten til tørre og gæren ikke lide et tørt miljø , og 2 ) det er sjovt at se en nøgen lille barn løbe vild skrigende om huset .

gode råd og advarsler


 • Jeg er ikke læge-. bare en erfaren mor

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.