hvordan man kan forstå de sundhedsmæssige fordele ved ketchup

Det er den alle amerikanske krydderi. Da det viser sig, at det har sundhedsmæssige fordele også. Her er hvordan man kan forstå de sundhedsmæssige fordele ved ketchup
1 .
Ketchup er lige så amerikansk som æbletærte . Hvem elsker ikke en sund portion ketchup serveret ved siden af en kendelse afsagt af sprøde pommes frites ? Selv om pommes frites ikke kan være den sundeste mad , du kan sætte på din tallerken , når du tilføjer ketchup du kan gøre din krop en tjeneste . Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved ketchup ?
2 .
de sundhedsmæssige fordele ved Ketchup
De sundhedsmæssige fordele ved ketchup kommer fra høje koncentrationer af lycopener fundet i hver og hver flaske af USA 's foretrukne krydderi . Lycopener er en form for carotenoid , phytonutrients ansvarlig for at give tomat sine strålende røde farve såvel som dens velkendte sundhedsmæssige fordele . Selv om de fleste fødevarer miste noget af deres næringsværdi , når de behandles , ketchup er undtagelsen . Forarbejdning af tomater , der anvendes til at gøre ketchup er med til at frigive lycopen , så det kan blive bedre absorberes og bruges af kroppen .

3 .
Hvad om de sundhedsmæssige fordele af Lycopen ?
Hvad er så vigtigt om dette carotenoid findes i tomater og ketchup ? Lycopen er blevet vist i nogle undersøgelser for at reducere risikoen for visse former for kræft , især prostata cancer . Selv om en nylig undersøgelse kaldes denne forening i tvivl , blev undersøgelsen kritiseret for en række forskellige grunde, og mange eksperter tror stadig, at lycopen har anti-cancer egenskaber . Ikke alene kunne det have kræft forebyggende egenskaber , dets antioxidant egenskaber bidrage til at fremme et sundt hjerte ved at mindske risikoen for koronar arterie sygdom . Lycopen er det carotenoid mest ansvarlige for de sundhedsmæssige fordele af ketchup .
4 .
Hvorfor Ketchup ?
Tilføjelse ketchup til din kost er den perfekte måde at få sundhedsmæssige fordele af lycopen . Undersøgelser har vist, at madlavning tomater som i udarbejdelsen af ketchup nedbryder matrix af cellen og frigiver lycopen , så det kan være lettere tilegnes af kroppen . En undersøgelse viste, at når tomaterne blev kogt i olivenolie , endnu mere hjerte sund lycopener blev stillet til rådighed . Dette er en af de få tilfælde, hvor madlavning en grøntsag leverer overlegen ernæring til at spise det råt .
5 .

Er Nogle Ketchup bedre end andre ?
at maksimere de sundhedsmæssige fordele af ketchup , der er grund til at købe økologisk . Økologisk ketchup kan indeholde op til tre gange koncentrationen af lycopener som ikke-økologiske mærker . En af nøglerne til at få mest sundhedsmæssige fordele ved ketchup er at vælge en ketchup med den mørkeste røde farve . Dette er en indikation af en højere lycopen koncentration .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.