hvordan man kan forstå risiciene ved at bruge tranebær produkter til behandling af urinvejsinfektioner

Nogle undersøgelser har vist, at tranebær produkter har evnen til at forebygge urinvejsinfektioner . ? Skal du bruge dem til dette formål
1 .
Hvis du nogensinde har haft en urinvejsinfektion , du ved hvor ubehageligt symptomerne kan være . Den smerte og brændende og behovet for at urinere ofte virkelig kan sætte en dæmper på dine sociale tidsplan . Af denne grund er mange kvinder på udkig efter en måde at forhindre urinvejsinfektioner opstår i første omgang . Én fysisk form for forebyggelse , som er blevet vist sig at være moderat effektive i medicinske undersøgelser er brugen af tranebær produkter . Det ser ud til , at visse tranebær ingredienser hjælper til at holde bakterierne klistrer til foring af urinvejene og oprettelse af en smertefuld infektion . Desværre , kan der være en ulempe ved tranebær produkter til forebyggelse af urinvejsinfektioner .
to .
Hvis du har en historie af nyresten , kan brugen af tranebær ingredienser ikke være en klog bevæge sig. Tranebær produkter indeholder betydelige mængder af naturligt forekommende oxalater , som kan øge risikoen for dannelse af smertefulde calcium oxalat sten . Kalciumoxalat sten tegner sig for omkring firs procent af alle nyresten , der opstår . Mange læger anbefaler , at patienter med høj risiko for nyresten forbruge en lav oxalat kost for at reducere deres risiko for at udvikle en sten . Brug tranebær ingredienser for at forhindre urinvejsinfektioner kan øge risikoen for en nyresten ved at forsyne din krop med alt for meget oxalat .

3 .
Betyder dette, bør du ikke bruge nogen form for tranebær produkt for at forebygge urinvejsinfektioner , hvis du er på høj risiko for nyresten ? Drikke tranebær juice i sin naturlige form vil kun tilføje en moderat mængde oxalat til din kost , mens du bruger koncentrerede tranebær produkter kunne tilføje betydeligt mere. Af denne grund , hvis du er på høj risiko for nyresten , er det bedst at undgå koncentreret tranebær piller og væsker .
4 .
Hvis du tranebær drikker juice for at forhindre urinvejsinfektioner , vil det være vigtigt at reducere mængden af den samlede oxalat du får i din kost . Fødevarer , der er højt oxalat er rigelig og inkluderer kaffe , soja , hvede klid , bønner , soja , og selv visse frugter og grøntsager . Du kan få en komplet liste over højt oxalat fødevarer ved at gå en Google- søgning .
5 .

Husk der er andre måder at forhindre urinvejsinfektioner . Et af de vigtigste er at øge dit væskeindtag . Dette medvirker til at skylle infektion bakterier ud af din urinvejene . Brug bomuld underbukser og undgå at bruge parfumerede produkter omkring din urethrae område . Altid tømme blæren før og efter sex og tør fra front til tilbage for at undgå at indføre bakterier fra anus til urethra området . Hvis urinvejsinfektioner opstår ofte, kan din læge anbefale en lav dosis af antibiotika , der skal anvendes på daglig basis for forebyggelse . Dette er et spørgsmål , bør du diskutere grundigt med din læge , da antibiotika kan have betydelige bivirkninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.