hvordan man kan holde ældre forældre ulykke sikker

Den største udfordring i forbindelse med omsorgen for en ældre forælder er at holde dem sikkert fra ulykker . Hvis den forælder, er i fornægtelse om deres muligheder , dit job bliver endnu mere vanskeligt . Ligesom du barn sikret dit hus til dine børn , bliver du nødt til ældre bevis dit hus for dine forældre ( r )
1 .
De hyppigste ulykker blandt de ældre falder . Dette er den vigtigste grund til alvorlig skade og hospitalsindlæggelse . Der er en masse du kan gøre dit hus til forebyggelse af fald :
1 . Fjern alle smide tæpper og måtter . De ældre har tendens til at blande i stedet picking deres fødder op at gå .
2 . Umiddelbart tør eventuelt spildt væske . Hvis du mop gulvet , skal du sørge for at fortælle mor eller far at holde sig ude af det rum , indtil det tørrer . Om nødvendigt , sætte sig ned og besøge dine forældre , indtil det tørrer .
3 . Sørg for, at der ikke er nogen legetøj , sko , osv. liggende omkring huset, hvor de kunne rejse på dem .
4 . Installer en sikkerhed bar i badekarret og ved siden af toilettet .
5 . Sørg for, at badekarret har en slip bevis mat .
2 .
Køkkenet kan også forhindre farer for ældre . Hvis de er glemsomme eller har demens , ovnen er en stor risiko . Mor normalt ønsker at fortsætte tilberedningen , selv om hun glemmer at slukke for ovnen efter maden er færdig , eller går væk for at gøre noget i et andet værelse og glemmer hun var madlavning . Mens jeg var pasning af min ældre moster , hun glemte hun var stegning bacon . Jeg opdagede den rygende pande i køkkenet og hende sidde i stuen . Løsningen på dette : Tag knopperne ud af ovnen , og skjule dem

3
Hvis dine forældre har brug for at bruge en rollator eller stok , insistere på, at de gør . . Det var en kamp for mig , fordi min tante var bange folk i offentligheden vil tro, hun var gammel , hun var 89 . Når vi vil gå nogen steder jeg ville sætte sukkerrør og i sidste ende rollator og kørestol , i bilen . Da vi kom til hvor vi skulle hen , ville jeg enten hånd hende sukkerrør eller rollator , eller komme ud af kørestolen , og fortælle hende at sidde i den. Hun altid overholdes .
4 .
fleste ældre mennesker tager flere forskellige lægemidler . Min mor , som er 86 år gammel har en skarp hjerne , og kan stadig tage sig af dette på hendes egen. Dog kunne min moster ikke gøre det , så jeg var nødt til at tage ansvaret for udlevering meds . Forlader ikke deres medicin rundt , hvor de måske tage det , selv om de allerede har haft pille for dagen .
5 .

Hvis dine forældre er alene tilbage i løbet af dagen for alle lang tid , kan du overveje at få en nødberedskab for ham /hende . Dette vil kræve de bærer en armbånd eller vedhæng . Hvis de skulle have en nødsituation såsom et fald , kan de trykke på en knap og signal om hjælp . Oplysninger om dette kan findes på AARP. com .

gode råd og advarsler


 • Opsætning ordninger med familie , venner og naboer til at kontrollere om mor eller far skal du skal være væk fra hjemmet , og kan ikke komme i kontakt med dem .
 • De ældre kan være stædig .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.