hvordan man kan undgå at blive tinnitus

Så nu du kender til tinnitus og måder at helbrede den , Lad os se på , hvordan man undgår at få tinnitus . For at gøre dette , vil vi nødt til at snakke om hvad der forårsager tinnitus og sikkerhedsforanstaltning du kan tage for at undgå nogensinde at få det :

1 .
Trin ene er at lære op forårsager tinnitus så til gengæld kan du undgå at blive tinnitus . De væsentligste årsager til tinnitus er udsat for kraftig støj eller endog udsat for en meget høj støj er nok til at give dig tinnitus . Alvorlige hovedtraume kan også forårsage tinnitus dette omfatter enhver skade på kæben , langsigtet stofmisbrug normalt opløsningsmiddel misbrug er meget sandsynligt, du giver dig tinnitus . Ophobning af ørevoks eller dårlige øreinfektioner og gennembrudt trommehinder hvis de ikke behandles kan give dig tinnitus , visse kemikalier i husholdningsartikler og nogle fødevarer kan også give dig tinnitus , Hvis du ikke er meget fit , og du har et højt blodtryk , du kan også få tinnitus .
2 .

Ok nu kender vi årsagerne til tinnitus kan se på den foranstaltning , vi kan tage for at undgå at blive tinnitus . Først af alle de mest almindelige årsag ville være udsat for høje lyde , hvis du arbejder i en støjende omgivelser såsom et industrielt fabrik , Så du skal bære høreværn eller ørepropper , jeg har nogle erfaringer på dette , siden jeg startede arbejde i ingeniør -og tilbragt en hel del år arbejdet i meget støjende omgivelser, på det tidspunkt jeg ikke bruge høreværn . Efter jeg fik tinnitus jeg var i fuldstændig beklagelse, at jeg undlod at gøre , hvad der var ret, som var at beskytte mine ører . Også tinnitus er blevet mere almindelig hos yngre mennesker på grund af høj musik til koncerter og natklubber . For at være ærlig det er virkelig svært at komme rundt , da alle ønsker at have det sjovt og gå ud , og jeg tror ikke, høreværn er i stil lige nu, men jeg vil råde dig til at forsøge at begrænse din udsættelse ved ikke at bruge hele natten tæt på Den høje lyde .
3 .
Nu vil vi se på en anden almindelig årsag til tinnitus , som er øreinfektioner , Pierced trommehinder og øre voks opbygge . Nu, hvorfor nogen ville ikke rense deres ører er overraskende for mig, men det er meget vigtigt , hvis du lader ørevoks i ørerne opbygge du skal kontakte en læge for at klare det for dig , og du har en god chance for at få tinnitus , så holde disse ører rene . Jeg personligt bruge vatpinde mindst en gang om ugen . Hvis det lykkes dig at få en øre infektion sørg for at få den behandlet af en læge så hurtigt som muligt , En masse mennesker har en tendens til bare efterlade noget sygdom til at passere uden at få lægehjælp , Øreinfektioner tendens til at være en af disse , nu jeg jeg fortæller dig ikke alt for , da det kan forårsage tinnitus , hvis du ikke får sorted. Peirced trommehinder vil generelt være , fordi du har haft en øre infektion eller har været udsat for en meget høj støj , perforeret trommehinde vil helbrede sig selv , men jeg ville råde dig for resten det ved ikke at indtaste nogen høj miljøer , Just ophold i meget rolige områder, og du skal være sikker fra tinnitus .
4 .
hovedtraume kan også undgås ved at bære PV ( personlige værnemidler ) for eksempel hvis man arbejder jobs , hvor dit hoved er i fare , enten fra dig hamrer det hele noget, der falder på dig , Så sørg for at have en hård hat på , hvis du får en banke på hovedet , når du vågner op du kan finde , du har tinnitus . Hvis du er afhængig af at noget medicin så vær venlig at få den rette hjælp til at stoppe , Dette omfatter rygning , da rygning effekter Deres blodcirkulationen uden din krop . Visse opløsningsmidler såsom aerosoler indeholder kemikalier , der virkelig kan ødelægge din brystet , men også vil skade din sans for syn og din hørelse sans ' s.

5 .
Det sidste trin vil være om dig ! Spørg dig selv hvordan du kan forbedre dig livsstil ?
Arbejdet med din kost og din generelle kondition , spise sundt og begynde at gøre lidt mere motion , Glem ikke , at stress kan forårsage tinnitus samt så prøv at slappe mere og holde en positiv hoved. Husk installatøren du både mentalitet og fysisk vil betyde, at du har mindre chance for at få tinnitus , og hvis du allerede lider af tinnitus eller mindre tinnitus og derefter ændre din livsstil kan hjælpe med at behandle eller endda kurere dem. Tak for læsning og held og lykke til dig .

gode råd og advarsler


 • selv tro
 • Arbejdet med at forbedre dig selv til at undgå tinnitus
 • Prøv ikke at lade tinnitus få dig ned

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.