hvordan man laver en informeret beslutning om vaccinationer

Mange forældre ved ikke, at de har et valg , når det kommer til at give vaccinationer til deres børn . Det er vigtigt at sørge for , at du gør en fuldt informeret beslutning for dit barns helbred og fremtid :

1 .
Tal med dit barns læge . Lad ham eller hende vide , at du forsøger at lave en kvalificeret beslutning om vacciner . Anmode fabrikanten vaccine indsætter for hver vaccine , at han eller hun anbefaler . Hvis lægen siger , " der er ikke noget at bekymre sig om , " eller " dette er ikke et problem , " eller " du ikke har et valg i denne sag , "og derefter finde en ny læge så hurtigt som muligt .
2 .

Læs over de faktablade , du har fået af lægen . Gøre en særlig opmærksom på, hvordan alvorlig hver sygdom er , og hvor alvorlige komplikationer fra vaccinen er . Læs omhyggeligt for at se , hvad producenten har effekt på vaccinen .
3 .
Læs nogle gode bøger om emnet . Nogle gode omfatte , hvad dit barns læge kan ikke fortælle dig om Børnevaccinationer , ved Stephanie Cave , og hvordan man Raise et sundt barn på trods af din læge, af Robert Mendehlson .
4 .

Tal med din læge igen . Præsentere dine resultater og synspunkter til ham eller hende , og har en ærlig diskussion . Kom op med en plan sammen for at holde dit barn så sunde som muligt . Husk på eventuelle helbredsmæssige problemer , at dit barn har eller er udsat for . Dette kan påvirke , om vaccinationer vil være sikker og effektiv for ham eller hende .

5 .
Husk, at dette ikke er en sort-eller-hvidt. Du kan vælge at give vacciner til tiden , give nogle af vaccinerne til tiden , give nogle af vaccinerne på en forsinket tidsplan , eller giver nogen vacciner . Hvis du vælger ikke at vaccinere , så husk at du altid kan skifte mening. Hvis du vælger at vaccinere , så husk at du kan stoppe når som helst .
6 .
Kig ind i lovene i din tilstand med hensyn til børnevaccinationer og skole eller børnehave optagelse . Alle stater har en medicinsk dispensation til rådighed , hvis dit barn ikke er raske nok til at modtage vacciner . Nogle stater har en religiøs dispensation , hvis du religiøst er imod vacciner , og nogle stater har en filosofisk fritagelse , hvis du filosofisk er imod vacciner .

gode råd og advarsler • Husk at du er dit barns bedste advokat . Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vacciner , skal du sørge for at få dem besvaret eller behandlet , før du træffer din beslutning .
 • Nogle af de sygdomme , som vacciner kan forhindre er livstruende .
 • Nogle af de bivirkninger, som nogle vacciner kan forårsage kan også være livstruende.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.