hvordan man passer et sygt barn

Pasning af et barn sygt derhjemme kan være en udfordring især når de er i alderen 5-8 . Jeg har en 6 år gammel , hvem der får forkølelser og bliver meget mærkelig . Her SRE nogle tips til at gøre den tid gå lettere og effektivt at få dit barn tilbage til sundhed fra en forkølelse eller influenza :

1 .
Pleje af et sygt barn i hjemmet kan være en udfordring , de får mærkelig , irratible og ikke lide at være syg . Børn er modstandsdygtige selv og har stor immunforsvar , hvis sund andet . Hvis dit barn er syg derhjemme med en influenza eller forkølelse , hvad jeg gør kan hjælpe . Giv dem masser af vand og Orange Juice hele dagen . Jeg bruger Dimetap som hjælper lindre symptomerne og give den til min dreng på 10 am.
2 .

Prøv og interagere hele dagen . Undertiden børn tror, de har fået det bedre lige pludselig fra den medicin og vil roughhouse , holde det til et minimum , og holde dem interaktive inde i huset ved at læse bøger , spille spil eller se børnenes shows. Dette synes at arbejde for mig og min søn er 6 og har tendens til at ville roughhouse efter at han begynder at føle bedre .
3 .
Har dit barn hvile om eftermiddagen og give dem tid yo start det bedre. Børn elsker interaktion , sin del af deres udvikling, og når de føler sig syge , det er dejligt at interagere , selvom du bare læse en bog . Husk at de ikke vil blive syg for længe, og det er den tid, du kan bruge dem , mens de er under dig pleje i hjemmet , tage det som en velsignelse i forklædning . Jeg gør .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.