hvordan man trin for sund aldring

Sund aldring afhænger af de valg , du foretager mere end dine gener . Gener udgør kun en tredjedel af ligningen . Uanset din alder er , kan du begynde at foretage valg nu at fremme sund aldring i fremtiden
1 .
Kalium er en vigtig bestanddel af sund aldring . Vær sikker på at inkludere naturlige kilder til kalium som bananer , appelsiner og bladgrøntsager i din anti aging kost . Seniorer, der indtager kalium tabe mindre muskelmasse end dem, der ikke får de anbefalede mængder . 4,7 gram om dagen anbefales på en anti aging kost .
2 .
Dette trin for sund aldring lyder simpelt , men det er effektivt . Være lykkelig. Lykke kan have så meget at gøre med levetid som værende en ikke- ryger kan .

3 .
Du kan forsinke aldring ved så meget som ti år ved at være aerobt pasform. Cykle, løbe, svømme eller uanset hvilken type konditionstræning du nyder .
4 .
Tilføj probiotika til din anti aging kost . Den fulde historie er ikke kender endnu , men samfund, hvor aktive kulturer forbruges en tendens til at leve længere . Probiotika menes at spille en rolle i forebyggelsen af tyktarmskræft .
5 .

Få nok B -12 gennem enten fødevarer eller kosttilskud . Det er vigtigt at hjernen sundhed og en vigtig ingrediens i en anti aging kost . Som du alder du er mindre i stand til at absorbere B -12 fra fødevarer , så kosttilskud blevet endnu mere vigtigt .
6 .
Spis masser af fisk rig på omega 3 's . Nogen stræber efter sund aldring bør erstatte et flertal af de røde kød , de forbruger med fisk . Rødt kød bør kun spises en gang om ugen , hvis overhovedet på en anti aging kost .
7 .
D-vitamin er afgørende for en sund aldring . De er at finde flere og flere måder at det påvirker kroppen . Du kan få det fra fisk , æg og mælk . Det er også lavet af kroppen fra solskin . Men de fleste mennesker har brug for kosttilskud for at få nok D-vitamin

8 .
Fastholder venskaber og relationer . Bevar forbindelsen og inddraget som en del af en sund aldring program .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.