hvordan man undgår fødevarer, der forårsager fordærve sår

Hvis du er plaget af smertefulde oral fordærve sår , kan det være tid til at tage et nærmere kig på din kost
1 .
fordærve sår er ikke kun smertefulde , men de kan gøre spise meget ubehageligt , især hvis du sæsonen din mad med ketchup eller eddike . Det er anslået , at en ud af to personer vil opleve en smertefuld mundtlig fordærve øm på et eller andet tidspunkt i deres liv med kvinder og unge er særligt modtagelige . Selv fordærve sår kan være relateret til en række forskellige årsager , såsom traume , nedsat immunitet , stress og hormonelle ubalancer , kost synes også at spille en rolle . Hvilken rolle spiller kosten spiller og er der bestemte fødevarer du bør undgå at reducere risikoen for en mundtlig fordærve ondt ?
2 .
Selv kost synes at spille en rolle i at bringe på symptomer på en smertefuld fordærve øm , kan de fødevarer , der bringer den Symptomerne varierer fra person til person . Man mener, at individuelle allergier eller fødevarer følsomheder kan være den udløsende faktor for oral fordærve sår i nogle patienter . Dette gælder især for mennesker, der er følsomme over for gluten . Fjernelse af gluten helt fra kosten kan i nogle tilfælde dramatisk reducere forekomsten af orale fordærve sår . Dette gælder især for mennesker, der lider af cøliaki .

3 .
Utilstrækkelig ernæring , især mangler i B-vitaminer og mineraler har også været forbundet med en øget risiko for oral fordærve sår . Nogle eksperter mener også, at en C-vitaminmangel kan udløse symptomerne . Selv om C-vitamin kan være vigtigt , ikke får mere ved at øge dit indtag af citrus frugter som citron , grapefrugt , eller appelsiner , da spise disse sure frugter kan være en udløsende faktor for fordærve sår .
4 .
nogle fødevaretilsætningsstoffer som natriumbenzoat fundet i en række forarbejdede fødevarer og drikkevarer menes at øge risikoen for oral fordærve sår . En type additiv , der er berygtet for at forårsage fordærve ømme udbrud er natriumlaurylsulfat, en vaskemiddel findes i de fleste tandpastaer. Nogle mennesker synes også at have en øget frekvens af fordærve sår , når de indtager mælkeprodukter , selvom yoghurt med dens naturlige probiotika kan være gavnligt i forebyggelsen fordærve sår ved at styrke immunforsvaret .
5 .

En af de bedste måder at afgøre, hvad der bestemte fødevarer udløser din mundtlige fordærve sår er at holde en fødevare dagbog . Skriv alt ned du spiser sammen med dokumentation for eventuelle symptomer , du oplever på daglig basis . Efter flere ugers omhyggelig journalføring , kigge efter nogen fødevarer, der er forbundet med udbrud . Når du har identificeret dem , fjerne dem fra din kost og se , om antallet af mundtlige fordærve sår mindskes . Hvis ja , fjerne dem permanent .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.