hvordan man kan genkende tegn på teenage misbrug

Som forældre er vi mere end ansvarlige for vores børn i mere end én måde . Det er ikke nok bare at mad, tøj og husly vores dyrebare dem . Det er ikke nok til at forberede dem til skole eller deres bryllup . Der er så meget mere og dette emne forklarer nogle af en højere kaldelse. Årligt snesevis af unge mennesker ender på hospitalet , dårlige ulykker og død alle på grund af et emne kaldet misbrug :

1 .
Bland pres og naivitet , og du har makings af dårlige beslutninger på den del af de unge . At være en del af en gruppe er meget vigtig for dem , og de vil gøre , hvad det tager at bo i " i "crowd " . Skole kvaliteter og familie kan langsomt blive en fjern anden eller tredje i deres tingenes orden . De er let overtalt til ikke at nævne sårbare . Det er grunden til anerkende tegn på misbrug er så vigtig .
2 .

holdningsændring
Hvis din søn eller datter er normalt er forudsigelige , og alle af en pludselig deres attitude skift , så dette kan være et rødt flag . Hold øje med ændringer i tro eller ideologi . Hvis du ved, du har lært dem en idé , og at idéen har eller er ved at ændre , skal du notere .
3 .
adfærdsændring
Hvis deres generelle opførsel ændringer , skal du notere . Det kan være mere end hormonal mangler . Tal med dem og tilbyde dem jeres støtte . Udtryk din ubetingede kærlighed , og at du altid er der for dem . Nogle mærkbare ændringer kan være i deres spise , sove eller generelle aktiviteter . Når de bliver mindre forudsigelige , skal du notere .
4 .
Pludselige humørsvingninger
Hvis et barn går fra at være glad for at trist , noget er virkelig galt . Sæt dine arme rundt om dem, og endnu en gang tilbyde din hjælp . Teenagere ikke åbne op så let , som de gjorde , da de var mindre . De er mere tilbøjelige til at betro sig til venner i stedet for forældre . Hvis du bemærker røde øjne eller Kleenex handy , kan du observere . Vores største aktiv er altid holde øje med vores børn og deres velfærd .

5 .
Ændring i Tøj
Ændring i tøj er en stor rød flag . Du behøver ikke at gå til deres skab og tage alting ud , men du skal være opmærksom på. Afhængigt af dine forældrekompetencer , håndtere spørgsmål og påtager sig de går igennem en fase . Tøj har altid været i stand til at tale mængder til masserne . Huske hippier ? I dette tilfælde gør tøjet gør manden .
6 .
behovet for penge
Hvis din teenager har et job , og du har ingen idé om, hvad de gør med deres penge , kan du foreslå nogle penge ledelseskvalifikationer . Hvis ikke og penge bliver et problem , bedes du tage dette som en rigtig rød flag . Der er teen drenge , der lokke teenage-piger til at købe dem poster eller " vise dem kærlighed " . Dette kan blive misforstået som kærlighed . For nogle teenagere , kan det være vanedannende og kan eskalere til dårlige situationer som at stjæle for pengene .
7 .

Anti-social
når en teenager søger at ønske at være alene , mere kan være at gå på end opfylder øjet . Hvis det ikke er et tilbagetog eller en kommende midtvejsevaluering , være meget opmærksom på detaljerne . Har de kæft dagligt ? Er de i badeværelset længere end sædvanligt ? Er plaster mangler ? Er alkohol halv fuld? Er de på telefonen i lang tid ? Vær opmærksom .
8
Watch for fysisk misbrug
Nogle tegn på misbrug kunne være : .
* Røde øjne
* Marks på lemmerne
* blodudtrædninger
* Extreme fidgeting
* halter
* Ofte brug af Bandager
* Mangler Skole
* Blod på tøj eller sengetøj
* Lang ærmet tøj på varme dage
* Enhver usædvanlig fysiske udseende

gode råd og advarsler • søge hjælp, hvis nødvendigt
 • Forskning på internettet efter teen misbrug
 • Bliv klogere på din teenager ' s venner og deres familier
 • viterer dine teenagere venner over til middag
 • Du er ikke alene
 • Du overlever

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.