hvordan man kan redde verden

Reducer , og genbruge
Når du ændrer dine tanker , du ændre dit liv . Tilpasning til en grønnere levestandard er det værd for alle mulige grunde , og det handler ikke kun om jorden. Grønne vaner ofte spare dig penge og forbedre dit helbred og liv , samt
1
Reducer er den mest betydningsfulde metode-. det kræver ingen energi til at reducere mængden af ting og energi, vi bruger og køber ! At gøre noget så nemt som at slukke lys , ventilatorer og klimaanlæg , når du forlader dit hjem kan spare en betydelig mængde energi over tid . Det vil også hjælpe dig med at spare penge ! Når du børste dine tænder , skal du sørge for at slukke for vandet . Dette kan spare op til ni liter vand hver gang du børster
to
Genbrug indkøbsposer-. Bedre endnu , bare stoppe få dem . Vidste du , at 14 plastposer bruge den samme olie som kraftoverførsel en bil 1 mile ? ! Papir bruger endnu mere ! Køb eller et par genbrugelige lærred indkøbsposer . Tag dem med dig , når du går på indkøb , og når du kommer til det register bede om at få det pakket i dine tasker . Hvis du glemmer din tasker , sætte dine dagligvarer tilbage i vognen , og rul den ud til din bil : holde en papkasse i bilen til genbrug . De fleste af de store oplag butikkerne allerede anvende denne metode til shopping

3
IKKE KØBE PLASTIC vandflasker-. Genbrug rustfrit stål vandflasker . Med en genanvendelig vandflaske du behøver ikke at opgive on-the -go bekvemmelighed flaskevand , og du kan hjælpe med at reducere de skadelige virkninger, som vand på flasker branchen har på miljøet ! Som gruppe er vi smider væk 40 millioner plastic vandflasker hver dag . Stop med at bruge plastic vandflasker og reducere dit kulstof-fodaftryk.
4 .
Brug kun bionedbrydeligt ugiftige rengøringsmidler til dig selv og dit hjem . Brug en naturlig ikke-toksiske rengøringsmiddel i stedet udsætte dig selv for den usikre kemikalier findes i kommercielle rengøringsmidler . Kemikalier i rengøringsmidler absorberes af huden og indåndes , mens du bruger dem .
5 .

Skyl ikke ubrugt receptpligtig medicin ud i toilettet . Ifølge EPA , " Hvis du smider din PPCPs ned i afløbet eller skylle dem ned i toilettet , og hvis dit hjem er tilsluttet et kommunalt kloaksystem , vil nogle af de PPCPs typisk udledes i søer , floder eller have, fordi de fleste renseanlæg ikke er designet til at fjerne eller ødelægge PPCPs fra spildevand . " Undersøgelser viser, at den indenlandske septisk systemer ikke ødelægger PPCPs enten .
6 .
Udskift din almindelige pærer med Compact lysstofrør . Mens en almindelig ( glødepære ) pære bruger varme til at producere lys , en fluorescerende pære skaber lys ved hjælp af en helt anden metode , som er langt mere energi-effektive-faktisk 4-6 gange mere effektiv . Kompakt indeholde en meget lille mængde kviksølv forseglet i glasrør-i gennemsnit 5 mg ( nogenlunde svarende til spidsen af en kuglepen ) . Kviksølv er et væsentligt , uerstattelig element i sparepærer og hvad gør pæren for at være en effektiv lyskilde . Til sammenligning indeholder ældre hjem termometre 500 milligram kviksølv og mange manuelle termostater indeholde op til 3000 mg . Det ville tage mellem 100 og 600 Kompakt lige disse beløb . Bare vær sikker på at du bortskaffe dem korrekt i giftigt affald genbrugsstationer sammen med batterier og andre giftige stoffer . Der er i øjeblikket ingen erstatning for kviksølv i sparepærer , men har producenterne taget vigtige skridt til at reducere kviksølv i deres lysstofbelysning produkter over det seneste årti .
7
Hvis du har brug for at smide ud trash i en pose , skal du bruge Bioplast-. biologisk nedbrydeligt , komposterbart plast fremstillet af fornyelige ressourcer . Lavet af naturligt baserede ingredienser , bioplastik er fundamentalt øko-venlige , en større salgsargument at adskille dem fra olie-baseret plastik . Bioplast gøres mindre afhængige af fossile brændstoffer som kul kilde og der indføres også mindre , netto-nye drivhusgasemissionerne , hvis det nedbrydes . De reducere farligt affald som følge af olie-afledt plast , som fortsat solid i hundreder af år .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.