hvordan man kan reducere barnepige ’s albue incidenser hos spædbørn

En af de mest skræmmende ting, der kan ske for forældre til en meget aktiv og glad barn er at se, at spædbørn pludselig ikke er i stand til at flytte en kropsdel . En af de mest almindelige tilfælde af dette kaldes Nursemaids ' Elbow . Det er, når et spædbarn eller meget unge barns albue kommer ud af sin rette fælles , hvilket førte ingen bevægelse i armen . Albuen normalt springer tilbage på plads efter en kort tid , men der er måder at reducere sandsynligheden for dit spædbarn eller barn lider af barnepige 's Elbow .
1 .
aldrig afhente dit spædbarn op ved armene ! Når barnets arm er forlænget , det er, når denne skade indtræder . Stedet for at løfte barnet af hans arme , altid afhente på kroppen under armhulerne .
2 .
Dernæst aldrig have det sjovt med dit barn ved at svinge dem rundt med deres våben . Selv om dette er sjovt og barnet nyder det , kan det forårsage barnepige er Elbow . Derfor , at være på den sikre side , gør ikke dette .

3 .
Endelig, hvis gå , holde i hånd med dit spædbarn , der nu kan gå selv , hvis barnet rejser op , begynder at kaste en raserianfald eller bliver urolige , så prøv ikke at holde fast i håndleddet eller armen som dine instinkter vil straks bede dig om at gøre . . . medmindre barnet er i alvorlig umiddelbar fare, og at armen er den eneste og hurtigste livline ! I stedet enten flytte armen ned med barnet eller lade barnet at få raserianfald uden at holde barnets arm . Uanset hvad, ikke belaste armen ! Hvorfor ? Du kan blive køre til lægen kontor senere for barnepige 's albue .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.